Desteklenen Projeler
3
-
2022 - 2024 Van Balığı ve Norduz Koyunu Kaburgasından Farklı Pişirme Teknikleri ile Elde Edilen Ürünlerin Duyusal Algıya Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Okat Ç. (Yürütücü), Ceylan Z., Koç P., Torusdağ G. B., Uçkan Çakır M.
-
2022 - 2022 Gastronomide Sous Vide Pişirme Tekniği: Et Türlerinin Marinasyonlarla Etkileşimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ceylan Z. (Yürütücü), Okat Ç., Uçkan Çakır M., Koç P., Torusdağ G. B., ÜNAL K.
-
2019 - 2020 Van İlinde Yetişen Rosa × Damascena Miller’ın Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleriyle Antosiyanin Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi