Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
-
01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018 II. INTERNATIONAL EURASIAN AGRICULTURE AND NATURAL SCIENCES CONGRESS
Katılımcı
Bakü, Azerbaycan
-
01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 International Conference on Agriculture, Forrest Sciences and Technologie
Katılımcı
Van, Türkiye
-
01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 I. International Agricultural Science Congress
Katılımcı
Van, Türkiye
-
01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 I. International Agricultural Science Congress
Katılımcı
Van, Türkiye
-
01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 International Agricultural Science Congress
Oturum Başkanı
Van, Türkiye
-
01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 I. International Agricultural Science Congress
Katılımcı
Van, Türkiye
-
01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018 3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON 3D PRINTING TECHNOLOGIES AND DIGITAL INDUSTRY
Katılımcı
Antalya, Türkiye
-
01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016 2.nd Congress Food Structure and Design
Katılımcı
Antalya, Türkiye
-
01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016 YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi: : Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Hegzanal Tayini
Katılımcı
İzmir, Türkiye
-
01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016 YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi: Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Yöntemi ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini
Katılımcı
İzmir, Türkiye
-
01 Kasım 2014 - 01 Kasım 2014 KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON-GAZ KROMATOGRAFİ-OLFAKTOMETRİ VE KÜTLE SPEKTOMETRİ YÖNTEMİ İLE PEYNİR ALTI SUYU TOZUNDA İSTENMEYEN KOKUYA SAHİP BİLEŞENLERİN ANALİZİ
Katılımcı
Türkiye
-
01 Kasım 2014 - 01 Kasım 2014 ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Katılımcı
İzmir, Türkiye
-
01 Ekim 2014 - 01 Ekim 2014 Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Different Cultures
Katılımcı
Sarajevo, Bosna-Hersek
-
01 Haziran 2014 - 01 Haziran 2014 The Damage of Waste Edible Oil to the Nature and its Evaluation
Katılımcı
Van, Türkiye
-
01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014 BAZI BİTKİ EKSTRAKTLARININ MISIR YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Katılımcı
Türkiye
-
01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014 Yağların Oksidasyon Göstergesi Olarak Hegzanal’ın Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi İle Saptanması
Katılımcı
Tekirdağ, Türkiye
-
01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014 Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu
Katılımcı
Van, Türkiye
-
01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014 FINDIK VE ZEYTİN YAĞLARININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE AĞIR METAL İYONLARI, ASKORBİL PALMİTAT, SICAKLIK VE SÜRENİN ETKİLERİ
Katılımcı
Türkiye
-
01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014 DEPOLAMA KOŞULLARININ AYÇİÇEĞİ VE SOYA YAĞLARININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Katılımcı
Nevşehir, Türkiye
-
01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013 Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Raw and Pasteurized Milks from Different Species
Katılımcı
Ohrid, Makedonya
-
01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013 Green Walnut in Syrup
Katılımcı
Struga, Makedonya
-
01 Eylül 2011 - 01 Eylül 2011 Ekstansif ve Entansif Koşullarda Besiye Alınan Norduz Erkek Toklularında Kesim-Karkas Özellikleri, Et Kalitesi ve Yağ Asidi Kompozisyonu.
Katılımcı
Adana, Türkiye
-
01 Haziran 2006 - 01 Haziran 2006 Identification of off-flavor compounds in whey protein concentrate using head space solid phase microextraction-gas chromatography-olfactometry-mass spectrometry.
Katılımcı
Minnesota, Amerika Birleşik Devletleri
-
01 Mayıs 2006 - 01 Mayıs 2006 Off-flavor development of whey protein concentrate during storage ınvestigated by headspace solid-phase microextraction-gas chromatography
Katılımcı
Minnesota, Amerika Birleşik Devletleri
-
01 Mayıs 2005 - 01 Mayıs 2005 Effects of interesterified oils on cookie quality
Katılımcı
Budapest, Macaristan
-
01 Nisan 2004 - 01 Nisan 2004 Anchovy oil as a functional food and its chemical quality changes according to storage temperature and time
Katılımcı
Türkiye
-
01 Nisan 2004 - 01 Nisan 2004 Omega-3 fatty acids as a functional food and health effect
Katılımcı
Antalya, Türkiye
-
01 Mayıs 2002 - 01 Mayıs 2002 Effects of brewer’s spent grain on the quality and dietary fiber content of cookies.
Katılımcı
Budapest, Macaristan
-
01 Ekim 1996 - 01 Ekim 1996 Molecular and crystaline structures of native and modified starch by Scanning Tunnelling Microscopy and X-Ray diffraction.
Katılımcı
Amsterdam, Hollanda