Akademik Unvanlar
-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - 2014 Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2009 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2000 Uzman
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1995 - 1998 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2019 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2016 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2016 - 2019 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2016 - 2019 Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetilen Tezler
-
Mısır ve Zeytin Yağlarında Hegzanal Tayini
N.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Stabilizasyon Yöntemlerinin Ruşeym ve Ruşeym Yağının Özellikleri Üzerine Etkisi
Y.ERİM(Öğrenci), Doktora, 2016 -
KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON-GAZ KROMATOGRAFİSİ YÖNTEMİ İLE MALONALDEHİT VE HEGZANAL TAYİNİ
T.YÜCEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON YÖNTEMİ İLE HEGZANAL TAYİNİ
N.KUTLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
P.KAVRAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Ağır metal iyonları, askorbil palmitat, sıcaklık ve sürenin yağların oksidatif stabilitesi üzerine etkileri
A.BAŞTÜRK(Öğrenci), Doktora, 2011 -
İnteresterifiye edilmiş pamuk ve zeytin yağlarının hızlandırılmış oksidasyon ortamındaki tokoferol ve karoten içerikleri ve oksidatif stabilitelerinin belirlenmesi
R.TÜFENK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Fındık ve zeytin yağlarının oksidatif stabilitelerinin belirlenmesi
S.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Van Gölü havzasında farklı yörelerde yetiştirilen cevizlerin yağ içeriği, yağ asidi bileşimi, toloferol ve mineral madde içerikleri
P.BATUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Interesterifiye katı ve sıvı yağların oksidatif stabilitesinin belirlenmesi
A.BAŞTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Van ve çevresinde imal edilen yemeklik sadeyağların fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
A.GÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003