Başarılar & Tanınırlık

Yayın

101

Atıf (WoS)

600

Atıf (Scopus)

749

H-İndeks (WoS)

14

H-İndeks (Scopus)

14

Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

  • 01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018 II. INTERNATIONAL EURASIAN AGRICULTURE AND NATURAL SCIENCES CONGRESSSürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Bakü, Azerbaycan

  • 01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 I. International Agricultural Science Congress

    Katılımcı

    Van, Türkiye

  • 01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 I. International Agricultural Science Congress

    Katılımcı

    Van, Türkiye

  • 01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 International Conference on Agriculture, Forrest Sciences and TechnologieSürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Van, Türkiye

  • 01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 I. International Agricultural Science Congress

    Katılımcı

    Van, Türkiye

  • 01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018 International Agricultural Science Congress

    Oturum Başkanı

    Van, Türkiye

  • 01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018 3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON 3D PRINTING TECHNOLOGIES AND DIGITAL INDUSTRY

    Katılımcı

    Antalya, Türkiye

  • 01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016 2.nd Congress Food Structure and Design

    Katılımcı

    Antalya, Türkiye

  • 01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016 YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi: : Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Hegzanal Tayini

    Katılımcı

    İzmir, Türkiye

  • 01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016 YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi: Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Yöntemi ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini

    Katılımcı

    İzmir, Türkiye

  • 01 Kasım 2014 - 01 Kasım 2014 KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON-GAZ KROMATOGRAFİ-OLFAKTOMETRİ VE KÜTLE SPEKTOMETRİ YÖNTEMİ İLE PEYNİR ALTI SUYU TOZUNDA İSTENMEYEN KOKUYA SAHİP BİLEŞENLERİN ANALİZİ

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Kasım 2014 - 01 Kasım 2014 ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ

    Katılımcı

    İzmir, Türkiye

  • 01 Ekim 2014 - 01 Ekim 2014 Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Different Cultures

    Katılımcı

    Sarajevo, Bosna-Hersek

  • 01 Haziran 2014 - 01 Haziran 2014 The Damage of Waste Edible Oil to the Nature and its Evaluation

    Katılımcı

    Van, Türkiye

  • 01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014 Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu

    Katılımcı

    Van, Türkiye

  • 01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014 BAZI BİTKİ EKSTRAKTLARININ MISIR YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014 Yağların Oksidasyon Göstergesi Olarak Hegzanal’ın Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi İle Saptanması

    Katılımcı

    Tekirdağ, Türkiye

  • 01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014 DEPOLAMA KOŞULLARININ AYÇİÇEĞİ VE SOYA YAĞLARININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

  • 01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014 FINDIK VE ZEYTİN YAĞLARININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE AĞIR METAL İYONLARI, ASKORBİL PALMİTAT, SICAKLIK VE SÜRENİN ETKİLERİ

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013 Green Walnut in Syrup

    Katılımcı

    Struga, Makedonya

  • 01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013 Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Raw and Pasteurized Milks from Different Species

    Katılımcı

    Ohrid, Makedonya

  • 01 Eylül 2011 - 01 Eylül 2011 Ekstansif ve Entansif Koşullarda Besiye Alınan Norduz Erkek Toklularında Kesim-Karkas Özellikleri, Et Kalitesi ve Yağ Asidi Kompozisyonu.

    Katılımcı

    Adana, Türkiye

  • 01 Haziran 2006 - 01 Haziran 2006 Identification of off-flavor compounds in whey protein concentrate using head space solid phase microextraction-gas chromatography-olfactometry-mass spectrometry.

    Katılımcı

    Minnesota, Amerika Birleşik Devletleri

  • 01 Mayıs 2006 - 01 Mayıs 2006 Off-flavor development of whey protein concentrate during storage ınvestigated by headspace solid-phase microextraction-gas chromatography

    Katılımcı

    Minnesota, Amerika Birleşik Devletleri

  • 01 Mayıs 2005 - 01 Mayıs 2005 Effects of interesterified oils on cookie quality

    Katılımcı

    Budapest, Macaristan

  • 01 Nisan 2004 - 01 Nisan 2004 Anchovy oil as a functional food and its chemical quality changes according to storage temperature and time

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Nisan 2004 - 01 Nisan 2004 Omega-3 fatty acids as a functional food and health effect

    Katılımcı

    Antalya, Türkiye

  • 01 Mayıs 2002 - 01 Mayıs 2002 Effects of brewer’s spent grain on the quality and dietary fiber content of cookies.

    Katılımcı

    Budapest, Macaristan

  • 01 Ekim 1996 - 01 Ekim 1996 Molecular and crystaline structures of native and modified starch by Scanning Tunnelling Microscopy and X-Ray diffraction.

    Katılımcı

    Amsterdam, Hollanda