Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Tunceli Yöresi Dut Genotiplerinin Morfolojik Fenolojik Pomolojik ve Biyokimyasal Özellikleri ve Genetik Tanımlama
-
2023 - Devam Ediyor Hizan Bitlis Yöresi Ceviz Genotiplerinin Seleksiyon Yoluyla Islahı
-
2023 - Devam Ediyor Van Yöresi Tarihsel ve Yöresel Meyve Çeşitlerinin Meyve Özelliklerinin Belirlenmesi ve Muhafaza Edilmesi
-
2025 - 2026 Çilekte Hasat Sonrası Kafeik Asit Uygulamasının Meyve Kalitesi, Biyokimyasal Özellikler ve Gen Ekspresyonu Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Tekin O. (Yürütücü), Öztürk B., Ağlar E., Karataş M. D., Baş E. Ö.
-
2023 - 2024 Hizan Bitlis Yöresinde Pistacia khinjuk Buttum ve Pistacia terebinthus L Melengiç Üzerine Aşılanmış Antepfıstığının Meyve Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2022 - 2024 Farklı Meyve Türleri ile Modern Meyve Bahçesi Tesisi
-
2022 - 2024 Hizan Bitlis Koşullarında Yetişen Dut Türlerinin Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2020 - 2023 Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Yenilebilir Kaplama Malzemelerinin Depolama Süresi ve Üzüm Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Keskin N. (Yürütücü), Çavuşoğlu Ş., Tekin O., KUNTER B., KARADOĞAN B., Keskin S., et al.
-
2020 - 2023 1-MCP 1metilsiklopropen ve yenilebilir kaplama malzemelerinin Red Chief standart elma çeşidi ile Kırmızı Aslik ve Pamuk mahalli elma çeşitlerinin muhafazası ve raf ömrü üzerine etkileri
-
2021 - 2022 Kırmızı Olumda Hasat Edilen Seyit F1 Kokteyl Domates Çeşidinde Farklı Dozlarda 1-Metilsiklopropen 1-MCP ve Modifiye Atmosferde Paketleme MAP Uygulamalarının Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Çavuşoğlu Ş. (Yürütücü), BAHAR A., Tekin O., YILMAZ N., OK F.