-
2025 - Devam Ediyor Sürdürülebilir Tarım İçin Biyobozunur Kitre Temelli Hidrojellerin Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Alpaslan D. (Yürütücü), Kıpçak S., Erşen Dudu T., Tekin O., TURAN A.
-
2025 - Devam Ediyor Taze Soğanda (Allium cepa L) Mildiyö (Peronospora destructor)' ye Karşı Nanopartikül Uygulamalarının Etkisinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Kıpçak S. (Yürütücü), Tekin O., Alpaslan D., TURAN A.
-
2025 - Devam Ediyor Çilekte Hasat Sonrası Kafeik Asit Uygulamasının Meyve Kalitesi, Biyokimyasal Özellikler ve Gen Ekspresyonu Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Tekin O. (Yürütücü), ÖZTÜRK B., Ağlar E., Karataş M. D., Baş E. Ö.
-
2025 - Devam Ediyor Kirazda Hasat Sonrası Nano Silisyum ve Yenilebilir Kaplama Uygulamalarının Meyve Kalitesi ve Biyokimyasal Özellikler Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
-
2024 - Devam Ediyor Tunceli Yöresi Dut Genotiplerinin Morfolojik Fenolojik Pomolojik ve Biyokimyasal Özellikleri ve Genetik Tanımlama
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Uyak C. (Yürütücü), BOSTAN S. Z., Erez M. E., ÖZTÜRK B., Tekin O., İNAL B., et al.
-
2023 - Devam Ediyor Hizan Bitlis Yöresi Ceviz Genotiplerinin Seleksiyon Yoluyla Islahı
-
2023 - Devam Ediyor Van Yöresi Tarihsel ve Yöresel Meyve Çeşitlerinin Meyve Özelliklerinin Belirlenmesi ve Muhafaza Edilmesi
-
2020 - Devam Ediyor Karaerik Üzüm Çeşidinde Farklı Yenilebilir Kaplama Malzemelerinin Depolama Süresi ve Üzüm Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Keskin N. (Yürütücü), Çavuşoğlu Ş., Tekin O., KUNTER B., KARADOĞAN B., Keskin S., et al.
-
2023 - 2024 Hizan Bitlis Yöresinde Pistacia khinjuk Buttum ve Pistacia terebinthus L Melengiç Üzerine Aşılanmış Antepfıstığının Meyve Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2022 - 2024 Farklı Meyve Türleri ile Modern Meyve Bahçesi Tesisi
-
2022 - 2024 Hizan Bitlis Koşullarında Yetişen Dut Türlerinin Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2020 - 2023 1-MCP 1metilsiklopropen ve yenilebilir kaplama malzemelerinin Red Chief standart elma çeşidi ile Kırmızı Aslik ve Pamuk mahalli elma çeşitlerinin muhafazası ve raf ömrü üzerine etkileri
-
2021 - 2022 Kırmızı Olumda Hasat Edilen Seyit F1 Kokteyl Domates Çeşidinde Farklı Dozlarda 1-Metilsiklopropen 1-MCP ve Modifiye Atmosferde Paketleme MAP Uygulamalarının Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Çavuşoğlu Ş. (Yürütücü), BAHAR A., Tekin O., YILMAZ N., OK F.