Desteklenen Projeler
-
2022 - 2024 Etlik Piliçlerde İn-ovo ve/veya Yemlere Probiyotik İlavesinin Bazı Kuluçka Parametreleri, Besi Performansı, Karaciğer Antioksidan Konsantrasyonu ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Karageçili M. R. (Yürütücü), Tuncay R. M., Tayam S., Ceyhan M. F.
-
2022 - 2023 Piyasada Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinin Ağır Metal Yönünden İncelenmesi
-
2022 - 2023 Piyasada Satılan Keçi Sütleri ve Peynirlerinde Farklı Tür Sütlerin Multipleks Real Time PCR Yöntemiyle Belirlenmesi
-
2021 - 2023 Beyaz Peynirlerde Staphylococcus aureus varlığı enterotoksin ve antimikrobiyal direnç genlerinin belirlenmesi
-
2019 - 2023 Isıl İşlem Sonrasında Canlı Listeria monocytogenes Hücrelerinin varlığının kültür ve Real Time PCR yöntemleri ile karşılaştırılması
-
2021 - 2022 Tavuk etlerinde Salmonella spp. varlığı ve antimikrobiyal direnç profillerinin belirlenmesi
-
2020 - 2021 Keçi sütlerinde inek ve koyun sütü varlığının belirlenmesinde yöntem karşılaştırması
-
2018 - 2021 Broiler karma yemlerinde farklı dozlarda Organik Pecan Shell kullanımının besi performansı üzerine etkisinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Karadaş F. (Yürütücü), Kor D., Karageçili M. R., Sancak Y. C., İşleyici Ö., Tuncay R. M., et al.
-
2019 - 2020 Van İlinde satılan çiğ sütlerin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Tuncay R. M. (Yürütücü), İşleyici Ö., Çakmak T., Sancak Y. C.
-
2015 - 2018 Otlu Peynirlerde Listeria monocytogenes'in Olgunlaşma Süresince Canlılığı ve Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2017 Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tektırnaklı Etlerinin Varlığının ELİSA Tekniği ile Araştırılması
-
2015 - 2016 6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
-
2009 - 2010 Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi
-
2008 - 2010 Van İlinde Satışa Sunulan Hazır Köftelerden Listeria türlerinin varlığı