-
2019 - Devam Ediyor Isıl İşlem Sonrasında Canlı Listeria monocytogenes Hücrelerinin varlığının kültür ve Real Time PCR yöntemleri ile karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Sağun E. (Yürütücü), Tuncay R. M., Ekin İ. H.
-
2015 - Devam Ediyor Otlu Peynirlerde Listeria monocytogenes'in Olgunlaşma Süresince Canlılığı ve Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
-
2022 - 2024 Etlik Piliçlerde İn ovo ve/veya Yemlere Probiyotik İlavesinin Bazı Kuluçka Parametreleri Besi Performansı Karaciğerde Antioksidan Kontrantrasyonu ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Karageçili M. R. (Yürütücü), Tuncay R. M., Tayam S., CEYHAN M. F.
-
2022 - 2023 Piyasada Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinin Ağır Metal Yönünden İncelenmesi
-
2022 - 2023 Piyasada Satılan Keçi Sütleri ve Peynirlerinde Farklı Tür Sütlerin Multipleks Real Time PCR Yöntemiyle Belirlenmesi
-
2021 - 2023 Beyaz Peynirlerde Staphylococcus aureus varlığı enterotoksin ve antimikrobiyal direnç genlerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Tuncay R. M. (Yürütücü), ARASOĞLU AYDOĞDU S. N.
-
2021 - 2022 Tavuk etlerinde Salmonella spp. varlığı ve antimikrobiyal direnç profillerinin belirlenmesi
-
2020 - 2021 Keçi sütlerinde inek ve koyun sütü varlığının belirlenmesinde yöntem karşılaştırması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tuncay R. M. (Yürütücü), Sancak Y. C.
-
2018 - 2021 Broiler karma yemlerinde farklı dozlarda Organik Pecan Shell kullanımının besi performansı üzerine etkisinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Karadaş F. (Yürütücü), Kor D., Karageçili M. R., Sancak Y. C., İşleyici Ö., Tuncay R. M., et al.
-
2019 - 2020 Van İlinde satılan çiğ sütlerin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tuncay R. M. (Yürütücü), İşleyici Ö., Çakmak T., Sancak Y. C.
-
2017 - 2017 Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tektırnaklı Etlerinin Varlığının ELİSA Tekniği ile Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
İşleyici Ö. (Yürütücü), Tuncay R. M., Sancak Y. C.
-
2015 - 2016 6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Sancak Y. C. (Yürütücü), Güneş R. M., İşleyici Ö.
-
2009 - 2010 Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi
-
2008 - 2010 Van İlinde Satışa Sunulan Hazır Köftelerden Listeria türlerinin varlığı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
İşleyici Ö. (Yürütücü), Sancak Y. C., Güneş R. M., ATLAN M.