Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 17

12. Divle Tulum Peyniri

Van Vet J , cilt.29, sa.2, ss.119-124, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 30

1. Van İlinde Satışa Sunulan Kurutların Hijyenik Kalitesi

X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 Nisan - 27 Eylül 2024, ss.53, (Özet Bildiri)

2. Van İli Piyasasında Satışa Sunulan Süzme Yoğurtların Hijyenik Kalitesi

X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.139, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Piyasada Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinin Kobalt, Nikel, Stronsiyum ve Baryum Yönünden İncelenmesi

AVRASYA 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023, ss.528-536, (Tam Metin Bildiri)

4. Peynirlerde Aflatoksin M 1 Varlığı ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 29 Ekim 2022, ss.144, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. BEBEKLİK, OKUL ÖNCESİ VE OKUL DÖNEMİ ÇOCUKLARDA BESLENME

ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH-VII , Ankara, Türkiye, 2 - 04 Aralık 2022, ss.821-838, (Tam Metin Bildiri)

6. Van İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde E. coli O157:H7 Varlığı ve Antibiyotik Dirençlilikleri

International Khazar Scientific Research Conference-III, Baku, Azerbaycan, 7 - 09 Ocak 2022, ss.59-60, (Özet Bildiri)

7. ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE BESLENME

9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 Kasım - 07 Aralık 2021, ss.178-179, (Özet Bildiri)

8. FONKSİYONEL GIDA ÇEŞİDİ NARIN (Punica granatum L.) İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ

INTERNATIONAL SIIRT SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Siirt, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2021, cilt.2, ss.253-272, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. Starter Ve Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinde Antibiyotik Direnci Gelişimi

2. International Turkish World Engineering And Science Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

10. VAN’IN İNCİSİ: İNCİ KEFALİ (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) ve BESLENMEDE ÖNEMİ

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.62-72, (Tam Metin Bildiri)

11. STARTER VE STARTER OLMAYAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNDE ANTİBİYOTİK DİRENCİ GELİŞİMİ

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.53-61, (Tam Metin Bildiri)

12. İn Vitro Bir Gıda: Kültüre Et

VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

13. Sebze ve Meyvelerde Listeria monocytogenes Varlığı ve Halk Sağlığı Yönünden Önemi

VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. GELENEKSEL BİR LEZZET: DİVLE TULUM PEYNİRİ

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.464-471, (Tam Metin Bildiri)

15. TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE KULLANIM ALANLARI

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.573-579, (Tam Metin Bildiri)

16. VAN İLİNDE ET VE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.472-481, (Tam Metin Bildiri)

17. Gıda Amblajlarında Nanoteknoloji Uygulamaları

Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.173-194, (Tam Metin Bildiri)

18. Gıda Endüstrisinde Kullanılan Nanoteknoloji Uygulamalarının Oluşturduğu Sağlık Riskleri

Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.196-217, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

20. Kefirin Özellikleri ve İnsan Sağlığına Etkileri

1. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Aralık 2017, ss.260-274, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

21. Kitosanın Gıda Endüstrisinde Kullanımı

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.123-124, (Tam Metin Bildiri)

23. Divle Tulum Peyniri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152, (Tam Metin Bildiri)

24. Divle Tulum Peynirinde Mineral Madde Ve Ağır Metal Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.159-160, (Tam Metin Bildiri)

25. Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.124-125, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

26. Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Sağlık Üzerine Etkileri

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.150-151, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

27. Van ilinde hayvansal kökenli gıda üretimi ve sorunları

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.164-165, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

28. Van ilinde satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.160-161, (Tam Metin Bildiri)

29. Van İlinde Satışa Sunulan Ambalajlı ve Ambalajsız Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.158-159, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

30. Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.151-152, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 13

1. ET MUAYENESI AÇISINDAN ÖNEMLI BIYOLOJIK TEHLIKELER

Et Muayenesi ve Mezbahane Bilgisi, ERTAŞ ONMAZ NURHAN, Editör, Akademisyen Kitapevi, Ankara, ss.145-228, 2025

2. FONKSİYONEL BİR GIDA ÇEŞİDİ OLAN PROBİYOTİK, PREBİYOTİK VE SİNBİYOTİKLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisinde İleri Araştırmalar, TAVŞANLI HAKAN, Editör, YAZ Yayınları, Afyonkarahisar, ss.44-68, 2024

3. İnek Sütü ve Ürünlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Halk Sağlığı Üzerindeki Etkileri

Sağlık Bilimleri Alanında Gelişmeler - 3, ATİK Dilek, KAYA Hasan Burak, Editör, Platanus Publishing, Ankara, ss.233-267, 2024

4. BALIKLARDA BULUNAN AĞIR METALLERIN HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMI

SAĞLIK BILIMLERINDE ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR, , Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.149-169, 2024

5. Et ve Süt Endüstrisinde Biyofilmler

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, PATIR BAHRİ, Editör, BİDGE YAYINLARI, Ankara, ss.166-191, 2024

7. Keçi Süt ve Ürünlerinde Farklı Hayvan Türlerine Ait Süt Varlığının Tespitinde En İdeal Yöntem

SAĞLIK BİLİMLERİNDE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Sadettin DEMİREL, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.1317-1334, 2023

8. Geleneksel Kurutulmuş Süt Ürünleri

Geleneksel Süt Ürünleri, prof. Dr. Fatma Seda BİLİR, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.201-2010, 2023

9. GIDA GÜVENLİĞİNDE ULUSAL / ULUSLARARASI YASAL SİSTEMLER

GIDA GÜVENLİĞİ, Halil YALÇIN, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.229-248, 2023

10. Tavuk Etlerinde Bulunan Salmonella spp.’nin Halk Sağlığı Açısından Önemi

SAĞLIK BİLİMLERİ Teori, Güncel Araştırmalar ve Yeni Eğilimler 4 , Ayhan GÜLER, Editör, IVPE, Cetinje, ss.398-419, 2022 Creative Commons License

11. Mikrobiyal gıda intoksikasyonları: Veteriner Halk Sağlığı Yönünden Bir Bakış

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.28-40, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

12. Veteriner Halk Sağlığı

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar, Ziya GÖKALP, Editör, Türkiye Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019

13. Süt ve Süt Ürünlerinde Kimyasal Kalıntı Problemi ve Sağlık Üzerine Etkileri

Süt ve Süt Ürünleri, Atasever M, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.120-132, 2019
Metrikler

Yayın

64

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

15

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

11

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

101

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

19

Toplam Atıf Sayısı

139

Proje

16

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları