Tahıl İşlemede Temel Prensipler dersine ait ders izlence formu ektedir.
Hububat Kimyası ve Teknolojisi dersine ait ders izlence çizelgesi ektedir.
Sevgili Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencileri, ders kapsamında yararlanacağınız föyler dosyada ayrıntılı olarak verilmiştir. Hepinize başarılar dilerim. Sevgilerimle. Arş. Gör. Dr. Yağmur ERİM KÖSE
Yararlanılan Kaynaklar
Tahıl Ürünleri Teknolojisi Ders Notu. Prof. Dr. Adem ELGÜN, Prof. Dr. Selman TÜRKER, Prof. Dr. Nermin BİLGİÇLİ. KONYA-2015
Tahıl Ürünleri Analiz Yöntemleri. Prof. Dr. Hazım ÖZKAYA-Prof. Dr. Berrin ÖZKAYA.Ankara-2005
Tahıl ve Üürnlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu. Atatürk Üniversitesi-2002