Duyurular & Dokümanlar

Ders İzlence Tahıl İşlemede Temel Prensipler
Duyuru
30.09.2020

Tahıl İşlemede Temel Prensipler dersine ait ders izlence formu ektedir.

Ders izlence Tahıl İşlemede Temel P....pdf Creative Commons License

2020-2021 LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI
Duyuru
30.09.2020

2020-2021 LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI

2020-20201 LİSANSÜTÜ PROGRAM.xlsx Creative Commons License

DERS İZLENCE ÇİZELGESİ HUBUBAT KİMYASI
Duyuru
30.09.2020

Hububat Kimyası ve Teknolojisi dersine ait ders izlence çizelgesi ektedir.

Ders İzlence Hububat Kimyası.pdf Creative Commons License

UYGULAMALI TAHIL TEKNOLOJİSİ LABORATUVAR KILAVUZU
Deney Föyü
17.10.2018

Sevgili Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencileri, ders kapsamında yararlanacağınız föyler dosyada ayrıntılı olarak verilmiştir. Hepinize başarılar dilerim. Sevgilerimle. Arş. Gör. Dr. Yağmur ERİM KÖSE

 

Yararlanılan Kaynaklar

Tahıl Ürünleri Teknolojisi Ders Notu. Prof. Dr. Adem ELGÜN, Prof. Dr. Selman TÜRKER, Prof. Dr. Nermin BİLGİÇLİ. KONYA-2015

Tahıl Ürünleri Analiz Yöntemleri. Prof. Dr. Hazım ÖZKAYA-Prof. Dr. Berrin ÖZKAYA.Ankara-2005

Tahıl ve Üürnlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu. Atatürk Üniversitesi-2002

fiziksel analizler.pdf Creative Commons License