Ders İzlence Tahıl İşlemede Temel Prensipler
Duyuru
30.09.2020
Tahıl İşlemede Temel Prensipler dersine ait ders izlence formu ektedir.
2020-2021 LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI
Duyuru
30.09.2020
DERS İZLENCE ÇİZELGESİ HUBUBAT KİMYASI
Duyuru
30.09.2020
Hububat Kimyası ve Teknolojisi dersine ait ders izlence çizelgesi ektedir.
UYGULAMALI TAHIL TEKNOLOJİSİ LABORATUVAR KILAVUZU
Deney Föyü
17.10.2018
Sevgili Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencileri, ders kapsamında yararlanacağınız föyler dosyada ayrıntılı olarak verilmiştir. Hepinize başarılar dilerim. Sevgilerimle. Arş. Gör. Dr. Yağmur ERİM KÖSE
Yararlanılan Kaynaklar
Tahıl Ürünleri Teknolojisi Ders Notu. Prof. Dr. Adem ELGÜN, Prof. Dr. Selman TÜRKER, Prof. Dr. Nermin BİLGİÇLİ. KONYA-2015
Tahıl Ürünleri Analiz Yöntemleri. Prof. Dr. Hazım ÖZKAYA-Prof. Dr. Berrin ÖZKAYA.Ankara-2005
Tahıl ve Üürnlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu. Atatürk Üniversitesi-2002