Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Patates Köftesinin Kızartma Parametrelerinin Kinetik Olarak Modellenmesi
-
2022 - 2023 Farklı Tahıl Çeşitlerinden Endüstriyel Olarak Üretilmiş Bozaların Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Stabilizasyon Yöntemlerinin Ruşeym Ve Ruşeym Yağının Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2013 - 2017 Ekmek Yapım Prosesinin Üzüm Çekirdeği ve Nar Çekirdeği ile Zenginleştirilmiş Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Profili Üzerine Etkisi
-
2013 - 2014 Tulumba Tatlısının Derin Yağda Kızartılma İşleminin Eşzamanlı Isı Ve Kütle Transfer Parametrelerinin Belirlenmesi