Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dal
Araştırma Alanları: Beslenme ve Dietetik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Çevre Bilimleri, Biyoteknoloji, Üretim Planlaması ve Kontrolü, Nanomalzemeler, Gıda Teknolojisi, Mikrobiyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Nanokompozitler

Metrikler

Yayın

117

Atıf (WoS)

432

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

563

H-İndeks (Scopus)

16

Proje

16

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
zaferceylan@yyu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.yyu.edu.tr/zaferceylan
İş Telefonu
+90 444 5 065 Dahili: 0
Posta Adresi
Turizm Fakültesi YYU