Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dal
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Beslenme ve Dietetik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Çevre Bilimleri, Biyoteknoloji, Üretim Planlaması ve Kontrolü, Nanomalzemeler, Gıda Teknolojisi, Mikrobiyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Nanokompozitler
Metrikler

Yayın

118

Yayın (WoS)

25

Yayın (Scopus)

29

Atıf (WoS)

469

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

753

H-İndeks (Scopus)

17

Proje

16

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
zaferceylan@yyu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.yyu.edu.tr/zaferceylan
İş Telefonu
+90 444 5 065 Dahili: 0
Posta Adresi
Turizm Fakültesi YYU