Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dal
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Beslenme ve Dietetik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Çevre Bilimleri, Biyoteknoloji, Üretim Planlaması ve Kontrolü, Nanomalzemeler, Gıda Teknolojisi, Mikrobiyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Nanokompozitler
Metrikler

Yayın

118

Atıf (WoS)

430

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

720

H-İndeks (Scopus)

17

Proje

16

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
zaferceylan@yyu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.yyu.edu.tr/zaferceylan
İş Telefonu
+90 444 5 065 Dahili: 0
Posta Adresi
Turizm Fakültesi YYU