Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Doç.Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2011 - 2017 Araştırma Görevlisi Dr.
İstanbul Üniversitesi
-
2016 - 2016 Araştırma Görevlisi Dr.
Universidade de Minho, Biological Engineering
-
2016 - 2016 Araştırma Görevlisi Dr.
International Iberian Nanotechnology Laboratory-Portugal, Nanotechnology
-
2009 - 2010 Öğretim Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Gevaş Meslek Yüksekokulu, Organik Tarım
Yönetimsel Görevler
-
2021 - 2022 Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
YOĞURT ÜRETİMİNDE PEYNİRALTI SUYU TOZU İÇEREN ZEİN NANOLİFİNİN YOĞURDUN KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
-
Geleneksel Yoğurt Starter Kültürlerinin Elektroeğirme Yöntemiyle Nanoenkapsülasyonu ve Yoğurt Üretimi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
-
Zeın Or Gelatın Nanofıbers Loaded Wıth Au Nanospheres, Sno 2 Or Black Elderberry Extract Used As Actıve And Smart Packagıng Layers For Varıous Fısh Fıllets
-
+4 °c de muhafaza edilen ve tiamin (vitamin B1) yüklü nanoliflerle kaplanan kırmızı et ve somon etlerinin tiamin düzeylerinin ve biyoerişilebilirliğinin tespit edilmesi
Ceylan Z. (Danışman)
M.SAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Çeşitli yağlarla üretilen nanomateryallerin karekterizasyonu ve diyet bisküvi üretiminde kullanımı
-
Nanoliflerle kaplanan karides ve tavuk etlerinin riboflavin düzeylerinin ve biyoerişilebilirliğinin tespit edilmesi
Ceylan Z. (Danışman)
M.GÜVEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Polivinil alkol tabanlı ve nisin yüklü nanoliflerle kaplanıp, paketlenen gökkuşağı alabalığı (Onorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrünün belirlenmesi
-
Biyoaktif madde ve bakteriyosin yüklü nanoliflerin gökkuşağı alabalığının (Oncorhynchus mykiss) bazı kalite parametreleri üzerine etkisi