Desteklenen Projeler
-
2022 - 2024 Fabrication of nanofiber mats with furin as food contact materials for breaking spike protein
-
2022 - 2024 Van Balığı ve Norduz Koyunu Kaburgasından Farklı Pişirme Teknikleri ile Elde Edilen Ürünlerin Duyusal Algıya Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Okat Ç. (Yürütücü), Ceylan Z., Koç P., Torusdağ G. B., Uçkan Çakır M.
-
2022 - 2023 Gastronomide Sous Vide Pişirme Tekniği: Et Türlerinin Marinasyonlarla Etkileşimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ceylan Z. (Yürütücü), Okat Ç., Koç P., Ünal K., Torusdağ G. B., Uçkan Çakır M.
-
2020 - 2022 Çeşitli Yağlarla Üretilen Nanomateryallerin Karekterizasyonu ve Diyet Bisküvi Üretiminde Kullanımı
-
2018 - 2021 Polivinil Alkol Tabanlı ve Nisin Yüklü Nanoliflerle Kaplanıp Paketlenen Gökkuşağı Alabalığı (Onorhynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrünün Belirlenmesi
-
2019 - 2020 Gıdalarda Nanomateryal Kullanımı ile İlgili Deneme Deseni Kurulması
-
2019 - 2019 Biberiye ve Kurkumin Yüklü Nanoemülsiyonların Alabalık Filetolarının Raf Ömrü Üzerine Etkisi
-
2018 - 2019 Biyoaktif Madde ve Bakteriyosin Yüklü Nanoliflerin Gökkuşağı Alabalığının Onorhynchus mykiss Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
-
2018 - 2018 Kekik Esansiyel Yağıyla Oluşturulan Nanoemülsiyonların Karekterizasyonu ve Antimikrobiyal Etkisi
-
2017 - 2018 İstanbul' un çeşitli ilçelerindeki balıkçılardan alınan muhtelif balıklarda polisiklik aromatik hidrokarbonların (PAH) düzeyleri
-
2017 - 2017 Gökçeada etrafında Kuzey Ege Denizi mesopelajik makrofaunanın belirlenmesi
-
2015 - 2016 Çiğ ve Tütsülenmiş Balıklardaki PAH Düzeylerinin Araştırılması
-
2014 - 2016 İki farklı habitat’da yetiştiriciliği yapılan sparus aurata’nın yağ asit ve amino asit kompozisyonu üzerine mevsimsel etkinin araştırılması
-
2013 - 2016 Nisinle kombine olarak kullanılan muhafaza tekniklerinin balığın dayanım süresine etkisi