-
2018 - Devam Ediyor Polivinil Alkol Tabanlı ve Nisin Yüklü Nanoliflerle Kaplanıp Paketlenen Gökkuşağı Alabalığı (Onorhynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrünün Belirlenmesi
-
2018 - Devam Ediyor Biyoaktif Madde ve Bakteriyosin Yüklü Nanoliflerin Gökkuşağı Alabalığının Onorhynchus mykiss Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
-
2022 - 2024 Fabrication of nanofiber mats with furin as food contact materials for breaking spike protein
-
2022 - 2024 Van Balığı ve Norduz Koyunu Kaburgasından Farklı Pişirme Teknikleri ile Elde Edilen Ürünlerin Duyusal Algıya Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Okat Ç. (Yürütücü), Ceylan Z., Koç P., Torusdağ G. B., Uçkan Çakır M.
-
2022 - 2022 Gastronomide Sous Vide Pişirme Tekniği: Et Türlerinin Marinasyonlarla Etkileşimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ceylan Z. (Yürütücü), Okat Ç., Uçkan Çakır M., Koç P., Torusdağ G. B., ÜNAL K.
-
2020 - 2022 Çeşitli Yağlarla Üretilen Nanomateryallerin Karekterizasyonu ve Diyet Bisküvi Üretiminde Kullanımı
-
2019 - 2020 Gıdalarda Nanomateryal Kullanımı ile İlgili Deneme Deseni Kurulması
-
2019 - 2019 Biberiye ve Kurkumin Yüklü Nanoemülsiyonların Alabalık Filetolarının Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ceylan Z. (Yürütücü), Meral R., ŞENGÖR G. F.
-
2018 - 2018 Kekik Esansiyel Yağıyla Oluşturulan Nanoemülsiyonların Karekterizasyonu ve Antimikrobiyal Etkisi
-
2017 - 2018 İstanbul' un çeşitli ilçelerindeki balıkçılardan alınan muhtelif balıklarda polisiklik aromatik hidrokarbonların (PAH) düzeyleri
-
2017 - 2017 Gökçeada etrafında Kuzey Ege Denizi mesopelajik makrofaunanın belirlenmesi
-
2015 - 2016 Çiğ ve Tütsülenmiş Balıklardaki PAH Düzeylerinin Araştırılması
-
2014 - 2016 İki farklı habitat’da yetiştiriciliği yapılan sparus aurata’nın yağ asit ve amino asit kompozisyonu üzerine mevsimsel etkinin araştırılması
-
2013 - 2016 Nisinle kombine olarak kullanılan muhafaza tekniklerinin balığın dayanım süresine etkisi