Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

Yönetimsel Görevler
  • 2021 - Devam Ediyor Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2023 - 2024 Birim Kalite Komisyonu Üyesi

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2022 - 2024 Bölüm Başkanı

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2022 - 2024 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2022 - 2024 Fakülte Kurulu Üyesi

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - 2021 Fakülte Kurulu Üyesi

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - 2021 Bölüm Başkanı

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Akademi Dışı Deneyim
  • 2016 - 2019 Restoran Müdürü

    ÇAYCIBAŞI RESTAURANT- İZMİR, Restoran Müdürü

  • 2010 - 2015 Restoran Müdürü

    PİZZA PİZZA FORBEST-İZMİR, Restoran Müdürü

  • 2007 - 2010 Yiyecek ve İçecek Operasyon Sorumlusu

    BTA CATERİNG -SERVİCES-ADNAN MENDERES- DIŞ HATLAR TERMİNALİ-TAV HOLDİNG, Yiyecek ve İçecek Operasyon Sorumlusu

  • 2006 - 2007 Restoran Yöneticisi

    CROWNE PLAZA HOTEL-İZMİR, Restoran Yöneticisi

  • 2003 - 2005 Restoran Yöneticisi

    HOLİDAY INN HOTEL-LONDON- HEATHROW, Restoran Yöneticisi

  • 2001 - 2003 Mutfak Şefi

    PİZZA ORGANİC, İTALİAN RESTAURANT, LONDON, Mutfak Şefi

  • 2000 - 2001 Garson (Servis Elemanı)

    ÇIRAĞAN PALACE HOTEL KEMPİNSKİ ISTANBUL, Garson (Servis Elemanı)

Verdiği Dersler
  • Yüksek Lisans

    Gastronomi ve Yemek Kültürü

    Sürdürülebilir Restoran Yönetimi

    Gastronomi Turizmi

    Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yeni Eğilimler

  • Lisans

    Mutfak Yönetimi

    Destinasyon Yönetimi

    Mutfak ve Servis Malzeme Bilgisi

    Gastronomiye Giriş

    Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

    Mesleki İngilizce

    Etkinlik Yöntemi

  • Ön Lisans

    Yiyecek İçecek Servisi