-
2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2023 - 2024 Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - 2024 Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - 2024 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - 2024 Fakülte Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2021 Fakülte Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2021 Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2016 - 2019 Restoran Müdürü
ÇAYCIBAŞI RESTAURANT- İZMİR, Restoran Müdürü
-
2010 - 2015 Restoran Müdürü
PİZZA PİZZA FORBEST-İZMİR, Restoran Müdürü
-
2007 - 2010 Yiyecek ve İçecek Operasyon Sorumlusu
BTA CATERİNG -SERVİCES-ADNAN MENDERES- DIŞ HATLAR TERMİNALİ-TAV HOLDİNG, Yiyecek ve İçecek Operasyon Sorumlusu
-
2006 - 2007 Restoran Yöneticisi
CROWNE PLAZA HOTEL-İZMİR, Restoran Yöneticisi
-
2003 - 2005 Restoran Yöneticisi
HOLİDAY INN HOTEL-LONDON- HEATHROW, Restoran Yöneticisi
-
2001 - 2003 Mutfak Şefi
PİZZA ORGANİC, İTALİAN RESTAURANT, LONDON, Mutfak Şefi
-
2000 - 2001 Garson (Servis Elemanı)
ÇIRAĞAN PALACE HOTEL KEMPİNSKİ ISTANBUL, Garson (Servis Elemanı)
-
Yüksek Lisans
Gastronomi ve Yemek Kültürü
Sürdürülebilir Restoran Yönetimi
Gastronomi Turizmi
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yeni Eğilimler
-
Lisans
Mutfak Yönetimi
Destinasyon Yönetimi
Mutfak ve Servis Malzeme Bilgisi
Gastronomiye Giriş
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
Mesleki İngilizce
Etkinlik Yöntemi
-
Ön Lisans
Yiyecek İçecek Servisi
-
TÜRKİYE'DE YAŞAYAN JAPONLARIN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Okat Ç. (Danışman)
K.KANAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
VAN İLİNİN GASTRONOMİ TURİZM POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Okat Ç. (Danışman)
A.ÜN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023