Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kahve Dükkânlarında Menü Yenilikçiliğinin Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerindeki Etkisinde Algılanan Fiyat Adaletinin Aracı Rolü
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.187-202, 2024 (Hakemli Dergi)
Van İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Journal of Humanities and Tourism Research
, cilt.13, sa.3, ss.488-504, 2023 (Hakemli Dergi)
COVİD-19 (YENİ KORONAVİRÜS) SALGINININ NEDEN OLDUĞU KRİZİN YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY TOURISM RESEARCH
, cilt.4, sa.2, ss.201-218, 2020 (Hakemli Dergi)
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Algılanan Kurumsal İtibarın Davranışsal Niyete Etkisi
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.60-82, 2019 (Hakemli Dergi)
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Algılanan Gıda Güvenliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
International Journal of Contemporary Tourism Research,
, cilt.3, sa.2, ss.164-176, 2019 (Hakemli Dergi)
Yiyecek İçecek Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
Gastroia: Journal Of Gastronomy And Travel Research,
, cilt.3, sa.2, ss.278-303, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
TÜRKİYE’ NİN JEOTURİZM POTANSİYELİ: KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
IWACT’21 5th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 24 - 25 Eylül 2021
Assessing The Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Contex of Gastronomy Tourism
3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2017, ss.74-84
Kitap & Kitap Bölümleri
BİTKİ ÖRTÜSÜ VE GASTRONOMİ
Gastro-Coğrafya, DİKER OĞUZ,TÜRKER NURAY,ALAEDDİNOĞLU FARUK,CANKÜL DURAN,TEMİZKAN RAHMAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.18-37, 2023
SÜRDÜRÜLEBİLİR YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
DETAY YAYINCILIK, Ankara, 2022
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GENEL BİR BAKIŞ
SÜRDÜRÜLEBİLİR YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, ÇİNUÇEN OKAT,PELİN KOÇ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.27-46, 2022
YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNE GENEL BİR BAKIŞ
Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım, ÜLKER CAN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.1-12, 2022
EGE MUTFAĞINDAN ÇİPURA VE LEVREK
DENİZDEN GASTRONOMİYE, ZAFER CEYLAN,ESRA DOĞU BAYKUT, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.45-56, 2021
HİJYEN ve SANİTASYON
TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ VE YÖNETİMİ, GEÇKİN EROL, BALTACI MAHMUT, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.38-55, 2021
Rekreasyonda Güncel Trend ve Gelişmeler
REKREASYON: TARİHSEL GELİŞİM, TEORİLER, FARKLI ALANLARLA İLİŞKİLER VE GÜNCEL GELİŞMELER, Yağmur Yenal,Gaberli Ümit, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.149-160, 2020
Ansiklopedide Bölümler
İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu,
Detay Yayıncılık, ss.., 2022
Yakın Doğu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu
Detay Yayıncılık, ss.., 2022