Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

TÜRKİYE’ NİN JEOTURİZM POTANSİYELİ: KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME

IWACT’21 5th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 24 - 25 Eylül 2021, (Tam Metin Bildiri)

Rol Çatışması ve Örgütsel Sinizm İlişkisinde Sessiz İstifanın Rolü: Restoran Çalışanları Üzerine Bir İnceleme

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Özet Bildiri)

Van Kahvaltısının Y ve Z Kuşağı Gözünden Metaforlar Aracılığıyla İncelenmesi

World Youth Studies Congress-III, Baku, Azerbaycan, 19 - 20 Mayıs 2023, ss.54-69, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Sarıkamış Kayak Tesisi ile Erciyes Kayak Merkezi, Salzburg (Saalbach-Hinterglemn) ve Merano (Meran 2000) Kayak Merkezlerinin Benchmarking Yöntemiyle Karşılaştırılması

9th International Congress on Humanities and Social Sciences in a Changing World, İzmir, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2023, ss.35-43, (Tam Metin Bildiri)

The Social Life of Coffee: Turkey’s Local Coffees

2nd International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa, Bogota, Kolombiya, 7 - 08 Nisan 2022, ss.1-11, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Türkiye'nin Jeoturizm Potansiyeli: Kavramsal Bir Değerlendirme

5. ULUSLARARASI BATI ASYA TURİZM ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Van, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2021, ss.56-64, (Tam Metin Bildiri)

Koronavirüs Günlerinde X ve Y Kuşaklarının Gıda Tüketimlerinin İncelenmesi

Managing Tourism Across Continents Conference, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2021, ss.233-245, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Türk Mutfağı Tanıtım Faaliyetlerinin Gastrodiplomasi Kavramı Açısından İncelenmesi

20. Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, ss.28-35, (Tam Metin Bildiri)

Göçün Yöre Mutfak Kültürüne Etkisi: Tire Turgutlu Köyü Çalışması

IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.261-266, (Tam Metin Bildiri)

Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi

IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, (Yayınlanmadı)

Gıda Güvenliği Konusunda Yapılan Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi

5. Uluslararası Sosyal ve Eğitim Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Bandırma, Balıkesir, Türkiye, 11 - 14 Temmuz 2019, ss.250-251, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Assessing The Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Contex of Gastronomy Tourism

3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2017, ss.74-84, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER: MOLEKÜLER GASTRONOMİ

TURIZM ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR –I,, ÇİÇEKDAĞI MÜNEVVER, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.1-14, 2024

GIDA İSRAFI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR EKONOMİK KALKINMA

GASTROEKONOMİ, CAN ÜLKER, DUMAN FERİDUN, GÜLBAHAR MEHMET ONUR, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.178-191, 2024

BİTKİ ÖRTÜSÜ VE GASTRONOMİ

Gastro-Coğrafya, DİKER OĞUZ,TÜRKER NURAY,ALAEDDİNOĞLU FARUK,CANKÜL DURAN,TEMİZKAN RAHMAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.18-37, 2023

YİYECEK İÇEÇEK İŞLETMELERİNDE KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ

SOSYAL, BEŞERI VE İDARI BILIMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XXI, Kısa Mustafa, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, Konya, ss.383-398, 2023

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GENEL BİR BAKIŞ

SÜRDÜRÜLEBİLİR YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, ÇİNUÇEN OKAT,PELİN KOÇ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.27-46, 2022

YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNE GENEL BİR BAKIŞ

Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım, ÜLKER CAN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.1-12, 2022

Güney Kore Sinemasında Politik Bir Silah: Yemek

Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri: Araştırmalara Dayalı Kanıtlar, Osman ÇULHA, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.197-220, 2022

EGE MUTFAĞINDAN ÇİPURA VE LEVREK

DENİZDEN GASTRONOMİYE, ZAFER CEYLAN,ESRA DOĞU BAYKUT, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.45-56, 2021

MÜŞTERİ ŞİKÂYETLERİ YÖNETİMİ

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE MÜŞTERİ YÖNETİMİ, CAN ÜLKER,OKAT ÇİNUÇEN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.81-104, 2021

HİJYEN ve SANİTASYON

TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ VE YÖNETİMİ, GEÇKİN EROL, BALTACI MAHMUT, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.38-55, 2021

Rekreasyonda Güncel Trend ve Gelişmeler

REKREASYON: TARİHSEL GELİŞİM, TEORİLER, FARKLI ALANLARLA İLİŞKİLER VE GÜNCEL GELİŞMELER, Yağmur Yenal,Gaberli Ümit, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.149-160, 2020

Brüksel, Marsilya, Nice

1 ADIM 23 SEYYAH 68 ROTA, Aytuğ Arslan,Simge Kömürcü, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.300-311, 2020

Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi

GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Aydın Ş.,Çoban Ö.,Karakuş Y.,Çalışkan N., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.193-200, 2020
Metrikler

Yayın

41

Atıf (Scholar)

1

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Diğer Toplam)

28

Proje

2

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları