-
2020 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2023 - 2024 Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - 2024 Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - 2024 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - 2024 Fakülte Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2021 Fakülte Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2021 Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2016 - 2019 Restoran Müdürü
ÇAYCIBAŞI RESTAURANT- İZMİR
-
2010 - 2015 Restoran Müdürü
PİZZA PİZZA FORBEST-İZMİR
-
2007 - 2010 Yiyecek ve İçecek Operasyon Sorumlusu
BTA CATERİNG -SERVİCES-ADNAN MENDERES- DIŞ HATLAR TERMİNALİ-TAV HOLDİNG
-
2006 - 2007 Restoran Yöneticisi
CROWNE PLAZA HOTEL-İZMİR
-
2003 - 2005 Restoran Yöneticisi
HOLİDAY INN HOTEL-LONDON- HEATHROW
-
2001 - 2003 Mutfak Şefi
PİZZA ORGANİC, İTALİAN RESTAURANT, LONDON
-
2000 - 2001 Garson (Servis Elemanı)
ÇIRAĞAN PALACE HOTEL KEMPİNSKİ ISTANBUL
-
Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Kültürü
-
Lisans Mutfak Yönetimi
-
Lisans Destinasyon Yönetimi
-
Lisans Mutfak ve Servis Malzeme Bilgisi
-
Yüksek Lisans Sürdürülebilir Restoran Yönetimi
-
Yüksek Lisans Gastronomi Turizmi
-
Lisans Gastronomiye Giriş
-
Yüksek Lisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yeni Eğilimler
-
Lisans Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
-
Lisans Mesleki İngilizce
-
Lisans Etkinlik Yöntemi
-
Ön Lisans Yiyecek İçecek Servisi
-
TÜRKİYE'DE YAŞAYAN JAPONLARIN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Okat Ç. (Danışman)
K.KANAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
VAN İLİNİN GASTRONOMİ TURİZM POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Okat Ç. (Danışman)
A.ÜN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023