Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Malzeme Bilimi, Malzeme Bilimi Kaplamalar Ve Filmler
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda Ambalajlama, Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler

Yayın

60

Atıf (WoS)

530

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

1371

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

2264

H-İndeks (Scholar)

18

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

51

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

17

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
gboran@yyu.edu.tr
Web Sayfası
http://avesis.yyu.edu.tr/gboran/
İş Telefonu
+90 043 222 5170 Dahili: 128161
Ofis
Mühendislik Fakültesi B Blok 2. Kat
Posta Adresi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Kampüs 65080 VAN