Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Malzeme Bilimi, Malzeme Bilimi Kaplamalar Ve Filmler
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda Ambalajlama, Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler

Yayın

60

Yayın (WoS)

22

Yayın (Scopus)

24

Atıf (WoS)

524

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

1371

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

2264

H-İndeks (Scholar)

18

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

51

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

17

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
gboran@yyu.edu.tr
Web Sayfası
http://avesis.yyu.edu.tr/gboran/
İş Telefonu
+90 043 222 5170 Dahili: 128161
Ofis
Mühendislik Fakültesi B Blok 2. Kat
Posta Adresi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Kampüs 65080 VAN