Makaleler
31
Tümü (31)
SCI-E, SSCI, AHCI (24)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (24)
Scopus (24)
TRDizin (8)
2. Katı-Sıvı Ekstraksiyonunda Matematiksel Modelleme ve Termodinamik Değerlendirme
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.29, sa.3, ss.1036-1051, 2024 (TRDizin)
4. Balık Yağında Emülsiyon ve Enkapsülasyon Uygulamaları
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.334-344, 2023 (TRDizin)
12. Jelatin Bazlı Yenilebilir Film ve Kaplamalar
AKADEMİK GIDA
, cilt.2018, sa.16, ss.332-339, 2018 (TRDizin)
16. Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma
Gıda
, cilt.2016, sa.41, ss.141-148, 2016 (TRDizin)
19. Optimization of a multi-step procedure for isolation of chicken bone collagen
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
, cilt.35, sa.4, ss.431-440, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
20. Collagen and Gelatin
ANNUAL REVIEW OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOL 6
, cilt.6, ss.527-557, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
21. Effects of Carboxyl Methyl Cellulose and Edible Cow Gelatin on Physico-chemical, Textural and Sensory Properties of Yoghurt
INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURE AND BIOLOGY
, cilt.15, sa.2, ss.245-251, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
23. Seasonal Changes in Proximate Composition of Some Fish Species from the Black Sea
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.11, sa.1, ss.1-5, 2011 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
28. The effect of mincing method on the quality of refrigerated whiting burgers
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.44, sa.8, ss.1649-1660, 2009 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
27
1. CEVİZ İÇECEĞİ ÜRETİMİNDE FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN PROTEİN MİKTARI ÜZERİNE ETKİSİ
18. INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE & RURAL DEVELOPMENT, Konya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2025, ss.871-878, (Tam Metin Bildiri)
2. CEVİZ POSASINDAN PROTEİN EKSTRAKSİYONUNDA ALCALASE 2.4 L ENZİMİNİN VE PROSES KOŞULLARININ VERİM ÜZERİNE ETKİSİ
18. INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE & RURAL DEVELOPMENT, Konya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2025, ss.863-870, (Tam Metin Bildiri)
6. Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
12. Edible Films and Coatings: Applications of Gelatin Based Edible Coatings on Flesh Foods for Extension of Shelf Life under Cold Storage
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Özet Bildiri)
15. Determination of Some Quality and Functional Characteristics of Gelatin Extracted from Chicken Skin
II. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.107, (Özet Bildiri)
16. Valorization of Seafood and Poultry By-Products as Gelatin Source and Quality Assessment
20. International Conference on Marine Bioresources and Bioprocessing, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 04 Haziran 2018, ss.478, (Özet Bildiri)
27. Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, sa.1, ss.86, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler
Yayın (WoS)
24
Yayın (Scopus)
24
Atıf (WoS)
524
H-İndeks (WoS)
12
Atıf (Scopus)
1371
H-İndeks (Scopus)
15
Atıf (Scholar)
2264
H-İndeks (Scholar)
18
Atıf (TrDizin)
4
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
51
H-İndeks (Sobiad)
3
Atıf (Diğer Toplam)
4
Proje
17
Tez Danışmanlığı
9
