Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ANALYSIS of CONSUMERS’ PREFERENCES of EGGS PRODUCED with ALTERNATIVE PRODUCTION METHODS: THE CASE of IZMIR

ISPEC 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.157-170

BEHAVIORAL ECONOMIC PRINCIPLES AND EVALUATION IN TERMS OF AGRICULTURAL ECONOMY

ISPEC 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.171-185

Factors Affecting Farmers Chemical Fertilizer Preferences in Izmir Province

2nd International Agriculture Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 24 Kasım 2019, ss.139-146 Sürdürülebilir Kalkınma

Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Yeniliklerin Benimsenmesi Üzerine Bir Çalışma: Van İli Örneği

19 th International Symposium on Econometric, Operation Research and Statistic, Antalya, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2018, cilt.1, ss.277-280

A Research on the Adaptation of Innovation in Dairy Cattle Farms: Case Study in Van Province

19 th International Symposium on Econometric, Operation Research and Statistic, Antalya, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2018, ss.277-280

Gençlerin Çevre Sorunları ve Çevre Korumaya Yönelik Algıları

13..Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Kahramanmaraş, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2018, ss.67

YOUNG CONSUMERS’ ENVIRONMENTAL POLICY PREFERENCES: CASE of EGE UNIVERSITY

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.147

The Awareness of Young Generation to Environmentally Friendly Production Methods in Agriculture

3 RD ASM International Congress of Agriculture and Environment, Antalya, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, ss.52 Sürdürülebilir Kalkınma

Hanelerin Balık Tüketim Harcamalarına Etki Sosyo-Ekonomik Faktörlerin Tobit Model ile Analizi: Van İli Örneği

18 th International Symposium on Econometric, Operation Research and Statistic, Trabzon, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.81 Sürdürülebilir Kalkınma

Üniversite Öğrencilerinin Genetiği Değiştirilmiş Ürünler Konusundaki Bilgi Düzeyleri: Ege Üniversitesi Örneği

18 th International Symposium on Econometric, Operation Research and Statistic, Trabzon, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.51

Best Alternative Models to Increase Local Product Consumption

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.89

Determining The Most Convenient Conditions for The Production Planning of The Farmers

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.267

What Does Young Generatıon Want To Eat And Do For Beıng Healthy From The Perspectıve Of Today And Future?

158th EAAE Seminar ( Euro-Mediterranean Cooperation in Sustainable Agriculture and Food Security: Policies, Sustainability, Marketing and Trade), Greece, Yunanistan, 8 - 09 Eylül 2016, ss.1-5

Pamuk Ekili Alanların Ürün Rekoltesinin Uzaktan Algılama Tekniği Kullanılarak Belirlenmesi: İzmir Maltepe Köyü Örneği

Uluslararası Katılımlı 12. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi,, Isparta, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2016, ss.1561-1570

Beslenme ve Sağlık Açısından Geleceğin En İyi Tasarımı Nasıl Olmalı?

Uluslararası Katılımlı 12. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Isparta, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2016, ss.673-680

Tüketicilerin Alternatif Tarımsal Üretim Teknikleri Farkındalığı

Uluslararası Katılımlı 12. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Isparta, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2016, ss.253-262 Sürdürülebilir Kalkınma

Yerel Ürün Tüketimini Artırmaya Dönük En İyi Alternatif Modellerin Belirlenmesi

Uluslararası Katılımlı 12. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Isparta, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2016, ss.653-662

Demand for Organik Meat: An Empirical Study From İzmir Province

26 th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Sarajevo, Bosna-Hersek, 27 - 30 Eylül 2015, ss.191

Development of The Most Adaptable Data Recording Models

26 th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Sarajevo, Bosna-Hersek, 27 - 30 Eylül 2015, ss.178

Consumer’s Perception of Risk in Foodstuffs: Some Evidence from Izmir

25 th International Scientific-Experts Congress on Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.29-32

Analysis of Attributes Considering for Meat Preference of Consumers: A Case of Izmir

25 th International Scientific-Experts Congress on Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.93-96

An Analysis of Marketing Preferences of Sultana Producers in Turkey in Terms of Sustainable Market Power

57th National AARES Conference, Economics, Agriculture and Natural Resources in the Asian Century, Sydney, Avustralya, 5 - 08 Şubat 2013, ss.47

Nutrıtıon Preference of The Students in Ege Unıversıty: An Applıcatıon of AHP

23 rd International Scientific-Experts Congress on Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2012, ss.73

Organik ve Geleneksel Kuru Üzüm İşletmelerinin Karşılaştırmalı Pazarlama Tercihleri Analizi

5. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2012, ss.179-186

Fasulye üretim ve pazarlamasında etkili olan faktörler: Gevaş İlçesi örneği.

Türkiye X. Tarım Ekonomisi Kongresi, Konya, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2012, cilt.2, ss.975-980

Hakkâri İli Merkez İlçe Kentsel ve Kırsal Alanda Süt ve Ürünleri Tüketim Yapısı

Türkiye 9. Tarım Ekonomisi Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 22 - 24 Eylül 2010, ss.862-868

Egg production and consumption in Turkey and its progress.

2nd Mediterrean Summit of WPSA, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2009, cilt.1, ss.209-214

Chicken meat production and poultry meat consumption in Turkey and its progress

2nd Mediterrean Summit of WPSA, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2009, cilt.1, ss.215-220

Sığırcılık İşletmelerinde Süt Değerlendirme Biçimleri: Van ili Erciş İlçesi Örneği

Türkiye Süt Sığırcılığı Kurultayı, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Ekim 2007, ss.71-75

Tarım işletmelerinde sermaye yapısının genel bir değerlendirmesi: Van İli örneği.

GAP IV. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2005, cilt.1, ss.462-467

Türkiye Cevizciliğinin Ekonomik Analizi

Türkiye 1. Ulusal Ceviz Sempozyumu, Tokat, Türkiye, 5 - 08 Eylül 2001, ss.69-74

Tarımda Yeni Ufuklar: Kent ve Kent Çevresi Tarımı

Türkiye 4. Tarım Ekonomisi Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2000, ss.1-7

Kitap & Kitap Bölümleri

What Does the Young Generation Want to Eat and Do for Being Healthy from the Perspective of Today and the Future?

Sustainable Agriculture and Food Security, Mattas K., Baourakis G., Zopounidis C. , Editör, Springer-Verlag , London, ss.39-48, 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Comparative Analysis of Resource-Use Efficiency in Conventional and Organic Raisin Production in Turkey

Developments in Science and Engineering, Efe R., Matchavariani L., Yaldır A., Lévai L., Editör, Sofia University, St. Kliment Ohridski Press, Sofia, ss.62-69, 2016

Metrikler

Yayın

70

Atıf (WoS)

11

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

13

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

3

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları