Öğr. Gör. Mehmet Mustafa Ekin


Özalp Meslek Yüksekokulu, Gıda İşletme Bölümü

Gıda Teknolojisi Programı


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Tarım Bilimleri, Mühendislik, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mühendislik İmalat


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

E-posta: mmustafaekin@yyu.edu.tr
İş Telefonu: +90 444 5 065 Dahili: 31
İş Telefonu: +90 432 444 5065 Dahili: 23831
Fax Telefonu: +90 432 712 2541
Web: www.mmustafaekin.com
Ofis: Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Posta Adresi: Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Özalp Meslek Yüksekokulu Özalp Van

Metrikler

Yayın

12

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

19

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

108

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2019 - 2022

2019 - 2022

Yüksek Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye

2005 - 2009

2005 - 2009

Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Hububat Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2012 - Devam Ediyor

2012 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Özalp Meslek Yüksekokulu, Gıda İşletme Bölümü

Yönetimsel Görevler

Akademi Dışı Deneyim

2009 - 2012

2009 - 2012

Sorumlu Yönetici (Gıda Mühendisi)

Başak Birlik Gıda Sanayi Ticaret A.Ş., Sorumlu Yönetici (Gıda Mühendisi)

2009 - 2011

2009 - 2011

Ticari Kuruluş Özel, Başak Birlik Gıda Sanayi A.Ş.

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Özel Gıdalar Teknolojileri

Teknik Resim

Tahıl Teknolojisi

Bitkisel Yağ Teknolojisi

Gıda Endüstri Makineleri

Gıda Katkı Maddeleri

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2021

2021

1. A RESEARCH ON DETERMINING THE CHANGE IN THE NUTRITIONAL HABIT OF INDIVIDUALS DURING THE COVID-19 PANDEMIA PERIOD

Kutlu N., Ekin M. M., Alav A., Ceylan Z., Meral R.

International Symposium on Global Pandemics and Multidisciplinary Covid-19 Studies, Ankara, Türkiye, 20 - 21 Mart 2021, ss.1-4, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

2. THE EFFECT OF EDIBLE HYDROGEL FILMS PREPARED BY POMEGRANATE SEED OIL-LOADED NANOEMULSION ON MICROBIAL SPOILAGE OF FISH FILLETS

Ekin M. M., ALAV A., Meral R., Ceylan Z.

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENT, Van, Türkiye, 20 Aralık 2019 - 22 Ocak 2020, ss.6-8, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Kitaplar

2023

2023

1. NANOBİYOTEKNOLOJİ GIDA GÜVENLİĞİ-BESLENME- MALİYET- REGÜLASYONLAR

CEYLAN Z., MERAL R., SAYGI Y. B., SEVEN AVUK H., ALTAN C. O., EKİN M. M., et al.

Gıda Nanobiyoteknolojisi - Cilt II, Doç. Dr. Zafer CEYLAN - Doç. Dr. Raciye MERAL - Prof. Dr. Y. Birol SAYGI, Editör, Sidas Medya, ss.1-26, 2023

Desteklenen Projeler

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Mayıs 2022

Mayıs 2022

JOURNAL OF ADVANCED RESEARCH İN NATURAL AND APPLİED SCİENCES (ONLİNE)

Hakemli Bilimsel Dergi



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Aralık 2019 - 01 Aralık 2019

01 Aralık 2019 - 01 Aralık 2019

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENTSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Van-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 19

h-indeksi (WOS): 2