Dr. Öğr. Üyesi Özlem Çakmakcı
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
ESCI (1)
Scopus (8)
TRDizin (4)
1.
The Effect of Biochar Amendment on Physiological and Biochemical Properties and Nutrient Content of Lettuce in Saline Water Irrigation Conditions
Çakmakcı T.
,
Çakmakcı Ö.
,
Şahin Ü.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.10, sa.12, ss.2560-2570, 2022 (Hakemli Dergi)
2.
Bioactive constituents of Allium vineale L. accessions from Eastern Turkey
Çakmakcı Ö.
,
Şensoy S.
,
Alan A. R.
Scientia Horticulturae
, cilt.303, 2022 (SCI-Expanded)
3.
Morphological Characterization of A. vineale A. vineale'nin Morfolojik Karakterizasyonu
Çakmakcı Ö.
,
Şensoy S.
,
Alan A. R.
,
Erdinç Ç.
Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences
, cilt.31, sa.4, ss.1001-1010, 2021 (Scopus)
4.
Hizan (Bitlis) Koşullarında Yetiştirilen Bazı Üzüm Çeşitlerinin Fenolik Bileşik ve Organik Asit İçeriklerinin Belirlenmesi
UYAK C.
,
DOĞAN A.
,
GAZİOĞLU ŞENSOY R. İ.
,
KESKİN N.
,
ÇAVUŞOĞLU Ş.
,
ÇAKMAKÇI Ö.
, et al.
KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE
, cilt.23, sa.4, ss.824-834, 2020 (ESCI)
5.
Çilek Yapraklarının Antioksidan Enzim Aktiviteleri Üzerine Farklı Hormon Uygulamalarının Etkisi
Gündoğdu M.
,
Kuru Berk S.
,
Geçer M. K.
,
Kıpçak S.
,
Çakmakcı Ö.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ *
, cilt.29, sa.2, ss.225-232, 2019 (Scopus)
6.
Genetic Characterization of Rheum ribes (Wild Rhubarb) Genotypes in Lake Van Basin of Turkey through ISSR and SSR Markers
Ekincialp A.
,
Erdinç Ç.
,
Turan S.
,
Çakmakcı Ö.
,
Nadeem M. A.
,
BALOCH F. S.
, et al.
INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURE AND BIOLOGY
, cilt.21, sa.4, ss.795-802, 2019 (SCI-Expanded)
7.
Genetic characterization of Rheum ribes L. (wild rhubarb) genotypes in lake van basin of Turkey through ISSR and SSR markers
Ekincialp A.
,
Erdinç Ç.
,
Turan S.
,
Çakmakcı Ö.
,
Nadeem M. A.
,
BALOCH F. S.
, et al.
International Journal of Agriculture and Biology
, cilt.21, sa.4, ss.795-802, 2019 (SCI-Expanded)
8.
THE EFFECT OF CUCUMBER (CUCUMIS SATIVUS) CULTIVATION IN AQUAPONIC AND HYDROPONIC SYSTEMS ON PLANT NUTRIENT ELEMENTS AND ANTIOXIDANT ENZYME ACTIVITY
GÜZEL Ş.
,
Odun U. C.
,
Çakmakcı T.
,
Çakmakcı Ö.
,
ŞAHİN Ü.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.27, sa.1, ss.553-558, 2018 (SCI-Expanded)
9.
EFFECTS OF ARBUSCULAR MYCORRHIZAL FUNGI IN MELON (CUCUMIS MELO L.) SEEDLING UNDER DEFICIT IRRIGATION
Çakmakcı Ö.
,
Çakmakcı T.
,
Demirer Durak E.
,
Demir S.
,
Şensoy S.
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.26, sa.12, ss.7513-7520, 2017 (SCI-Expanded)
10.
Sirmo (Allium spp.), wild herb species used in herby cheese
Guldigen Ö.
,
Şensoy S.
Acta Horticulturae
, cilt.1143, ss.117-124, 2016 (SCI-Expanded)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
41
Yayın (WoS)
5
Yayın (Scopus)
7
Atıf (WoS)
17
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
46
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
47
H-İndeks (Scholar)
3
Atıf (TrDizin)
1
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Diğer Toplam)
6
Proje
12
Açık Erişim
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları