Yönetilen Tezler
-
HIYAR (Cucumis sativus L.) FİDELERİNE DIŞARIDAN YAPILAN MELATONİN UYGULAMALARININ ÜŞÜME STRESİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
L.BAŞLAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020
-
Tuz Stresi ve Geri Kazanım Sürecinde Hıyarın Morfolojik, Fizyolojik ve Biyokimyasal Değişimlerinin İncelenmesi
N.BAYRAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019
-
Tuz Stresi ve Geri Kazanım Sürecinde Biberin Morfolojik, Fizyolojik ve Biyokimyasal Değişimlerinin İncelenmesi
H.Yusuf(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019
-
BAZI ORGANİK MATERYALLERİN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. Crispa)’ DA VERİM, KALİTE VE BESİN ELEMENTİ İÇERİĞİNE ETKİSİ
H.TUĞA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018
-
BİBER BİTKİSİNDE TUZ STRESİ ÜZERİNE MAGNEZYUMUN ETKİLERİ
N.ŞEVGİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017
-
DURGUN SU KÜLTÜRÜNDE YETİŞTİRİLEN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. Crispa)’ DA FARKLI BESİN REÇETELERİNİN VERİM VE BAZI KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
S.TEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017
-
BİBER BİTKİSİNDE FARKLI TİCARİ GÜBRE UYGULAMALARININ VERİM VE KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
M.BİLİCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016