-
2018 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü
-
2018 - 2018 Dr. Öğr. Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü
-
2012 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü
-
2009 - 2012 Araştırma Görevlisi Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü
-
2003 - 2009 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü
-
2013 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Muradiye Meslek Yüksekokulu
-
2017 - 2022 Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Erciş Meslek Yüksekokulu
-
1997 - 2000 Öğretmen
Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmen
-
Yüksek Lisans
Sebzecilikte Yeni Gelişmeler
Sebze Tarımında Yeni Gelişmeler
Bahçe Bitkilerinde Laboratuar Tekniği
Bahçe Bitkilerinde Lab. Tek.
Sebze Tarımında Yeni Gelişmeler
Sebzecilikte Dayanıklılık Islahı
Sebzecilikte Dayanıklılık Islahı
Bahçe Bitkilerinde Laboratuar Tekniği
-
Lisans
Bahçe Bitkilerinde Topraksız Tar.Uyg
Serin İklim Sebze Türleri
Bahçe Bitkileri Uyg.I
Bahçe Bitkileri Uyg.II
ÖRTÜ ALTI YETİŞTİRİCİLİĞİ
Genel Sebzecilik
Örtü Altı Yetiştiriciliği
Mezuniyet Çalışması
Bahçe Bitkilerinde Topraksız Tarım Uyg.
-
FARKLI DOZLARDA SİLİSYUM VE POTASYUM UYGULAMALARININ DOMATES (Solanum lycopersicum L.) FİDE GELİŞİMİ VE FİDE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Üzal Ö. (Danışman)
R.PARAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
FESLEĞEN (Ocimum basilicum L.var. purpuranscens) MİKRO FİLİZİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE FARKLI PRIMING UYGULAMALARININ ÇİMLENME, FİZİKSEL KALİTE VE VERİME ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Üzal Ö. (Danışman)
İ.AKKOYUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
ROKA (Eruca sativa Mill.) MİKRO FİLİZİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE FARKLI PRIMING UYGULAMALARININ ÇİMLENME, FİZİKSEL KALİTE VE VERİME ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Üzal Ö. (Danışman)
V.BAHÇECİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
BROKOLİ (Brassica oleracea L. var. italica) MİKRO FİLİZİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE FARKLI PRIMING UYGULAMALARININ ÇİMLENME, FİZİKSEL KALİTE VE VERİME ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Üzal Ö. (Danışman)
E.TAYFUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Kıvırcık yaprak salata (Lactuca sativa var. crispa)' da kadmiyum toksisitesi üzerine prolin uygulamaların etkisinin araştırılması
Üzal Ö. (Danışman)
S.ALTAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
HIYAR (Cucumis sativus L.) FİDELERİNE DIŞARIDAN YAPILAN MELATONİN UYGULAMALARININ ÜŞÜME STRESİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Üzal Ö. (Danışman)
L.BAŞLAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Tuz Stresi ve Geri Kazanım Sürecinde Hıyarın Morfolojik, Fizyolojik ve Biyokimyasal Değişimlerinin İncelenmesi
N.BAYRAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Tuz Stresi ve Geri Kazanım Sürecinde Biberin Morfolojik, Fizyolojik ve Biyokimyasal Değişimlerinin İncelenmesi
H.Yusuf(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
BAZI ORGANİK MATERYALLERİN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. Crispa)’ DA VERİM, KALİTE VE BESİN ELEMENTİ İÇERİĞİNE ETKİSİ
H.TUĞA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
BİBER BİTKİSİNDE TUZ STRESİ ÜZERİNE MAGNEZYUMUN ETKİLERİ
N.ŞEVGİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
DURGUN SU KÜLTÜRÜNDE YETİŞTİRİLEN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. Crispa)’ DA FARKLI BESİN REÇETELERİNİN VERİM VE BAZI KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
S.TEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
BİBER BİTKİSİNDE FARKLI TİCARİ GÜBRE UYGULAMALARININ VERİM VE KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
M.BİLİCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016