Akademik Unvanlar
-
2023 - Devam Ediyor Doç.Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2019 - 2023 Dr.Öğr.Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2010 - 2019 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Yemek Satın Alma İşi Muayene Komisyonu Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor Yemek Satın Alma İşi Muayene Komisyon Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2019 - Devam Ediyor Kafeterya Denetleme Kurulu Komisyon Üyeliği
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2019 - Devam Ediyor Fakülte Burs Komisyonunda
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
-
2019 - 2019 Fakülte İntörn (VEHİP) dersi Grup Koordinatörü
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi
-
2019 - 2019 Yemekhane Muayene Komisyonu (Yedek Üye)
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Gıda Sanayiinde Kullanılan Starter Kültürler
-
Yüksek Lisans Mezbahalarda Sanitasyon
-
Lisans Veteriner Hekimliği İntörn Programı (VEHİP)
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Dondurma Teknolojisi
-
Lisans Gıda Güvenliği ve Sanitasyon
-
Yüksek Lisans Zoonozlar
-
Lisans Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı
-
Yüksek Lisans Gıda Mikrobiyolojisi I
-
Lisans Et Muayenesi ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda Endüstrisinde Sanitasyon
-
Yüksek Lisans Et Muayenesi
Yönetilen Tezler
-
Beyaz Peynirlerde Staphlococcus aureus varlığı, enterotoksin ve antimikrobiyal direnç genlerinin belirlenmesi
Tuncay R. M. (Danışman)
S.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Piyasada Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinin Ağır Metal Yönünden İncelenmesi
Tuncay R. M. (Danışman)
N.RÜSTEMLİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Tavuk etlerinde Salmonella spp. varlığı ve antimikrobiyal direnç profillerinin belirlenmesi
Tuncay R. M. (Danışman)
R.TELSAÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021