Desteklenen Projeler
4
-
2023 - Devam Ediyor Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretilen Bozaların Çeşitli Özeliklerinin Belirlenmesi
-
2019 - 2022 Kars Kaşar Peynirlerine Ait Peyniraltı Sularından İzole Edilen Termofilik Bakterilerin Starter Kültür Olabilme Potansiyellerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2018 Asit Ortamına Adapte Edilmiş Bifidobacterium bifidum ve Lactobacillus asidophilus Kültürlerinin Raf Ömrü Süresince Yoğurttaki Canlılıklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Andiç S. (Yürütücü), Uğuz Ş., Karaca N., Güdücüoğlu H.
-
2013 - 2016 Gıda örneklerinde E Coli O157:H7nin Selektif Zenginleştirilmesi için Bir Tekniğin Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Çoksöyler F. N. (Yürütücü), Güdücüoğlu H., Uğuz Ş.