Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 25

1. A1 Milk and Beta-casomorphin-7

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2. An Edible Medicinal Plant: Rheum ribes Linn

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

3. Determination of Viability of Acid Adapted Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus acidophilus Cultures in Yoghurt During Shelf Life

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Özet Bildiri)

4. Süt Kaynaklı Biyoaktif Peptitler

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.234, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

5. Natural Whey Cultures

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.585, (Özet Bildiri) Creative Commons License

6. Use Of Cat’s Claw As A Food Supplement

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.586, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

7. Integrated Management Systems In Food Industry

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

8. Oxidative Stress in Microorganisms

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Creative Commons License

9. Artisanal Cheeses

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Creative Commons License

10. A New and Emerging Food Processing Approach-High Hydrostatic Pressure

International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.193, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

11. Moleculer Methods in Food Microbiology

International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1233, (Özet Bildiri) Creative Commons License

12. Antimicrobial Effects of Essential Oils Extracted from Aromatic and Medicinal Herbs

I. International Congress On Medical and Aromatic Plants "Natural and Healthy Life", Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1775, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

13. Chia Seed: A New Functional Food

I. International Congress On Medical and Aromatic Plants "Natural and Healthy Life", Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1818, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

14. Food Additive:CURCUMIN

2nd Congress Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.126, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

15. Escherichia coli ve E. coli O157:H7’nin Tuza Adaptasyonu

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.149, (Özet Bildiri) Creative Commons License

16. Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.87, (Özet Bildiri) Creative Commons License

17. Investigation of Adaptation of Escherichia coli to High Salt Environment

VI International Conference on Environmental, Industrial and Applied Microbiology, Barcelona, İspanya, 28 - 30 Ekim 2015, ss.159, (Özet Bildiri)

18. Secondary Cultures in Traditional Dairy Products

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.39, (Özet Bildiri) Creative Commons License

19. Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.372, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

20. Erzincan’ın Geleneksel Marmelatı:GORAVA

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.766, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

23. Maksimum Gelişme Sıcaklığının Matematiksel Modellenmesi

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.213, (Özet Bildiri) Creative Commons License

24. The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”

Pickled Cherry, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.378, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

25. Comparison efficiency of medium, median and geometric medium at evaluation of microbiological analysis results of foods

2nd International Eurasion Conference on Mathematical Sciences and Applications, Sarajevo, Bosna-Hersek, 26 - 29 Ağustos 2013, ss.448, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License
Kitaplar 4

1. Tatlı Proteinler

Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler, KAVAZ YÜKSEL ARZU, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.45-66, 2024

2. Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılması

Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar III, ÇAKIR YUSUF, Editör, Iksad Publishing House, Ankara, ss.257-272, 2024

3. Sütçülük Artık ve Atıklarından Elde Edilen Ürünler

Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II, ÇAKIR YUSUF, Editör, Iksad Publishing House, Ankara, ss.3-54, 2023

4. Biyojen Aminler

Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırmalar - II, ÖZALP COŞKUN, HÜRDOĞAN ERTAÇ, Editör, Serüven Yayınevi, İzmir, ss.195-224, 2022
Metrikler

Yayın

39

Yayın (Scopus)

2

Atıf (Scopus)

4

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

4

Açık Erişim

26
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları