Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

A1 Milk and Beta-casomorphin-7

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

An Edible Medicinal Plant: Rheum ribes Linn

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Determination of Viability of Acid Adapted Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus acidophilus Cultures in Yoghurt During Shelf Life

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Özet Bildiri)

Süt Kaynaklı Biyoaktif Peptitler

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.234, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Natural Whey Cultures

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.585, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Use Of Cat’s Claw As A Food Supplement

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.586, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Integrated Management Systems In Food Industry

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Oxidative Stress in Microorganisms

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Artisanal Cheeses

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Creative Commons License

A New and Emerging Food Processing Approach-High Hydrostatic Pressure

International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.193, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Moleculer Methods in Food Microbiology

International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1233, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Antimicrobial Effects of Essential Oils Extracted from Aromatic and Medicinal Herbs

I. International Congress On Medical and Aromatic Plants "Natural and Healthy Life", Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1775, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Chia Seed: A New Functional Food

I. International Congress On Medical and Aromatic Plants "Natural and Healthy Life", Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1818, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Food Additive:CURCUMIN

2nd Congress Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.126, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Escherichia coli ve E. coli O157:H7’nin Tuza Adaptasyonu

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.149, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.87, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Investigation of Adaptation of Escherichia coli to High Salt Environment

VI International Conference on Environmental, Industrial and Applied Microbiology, Barcelona, İspanya, 28 - 30 Ekim 2015, ss.159, (Özet Bildiri)

Secondary Cultures in Traditional Dairy Products

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.39, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Escherichia coli’nin Yüksek Tuz Ortamına Adaptasyonunun İncelenmesi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.372, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Erzincan’ın Geleneksel Marmelatı:GORAVA

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.766, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Gıdalarda Mikroorganizma Gelişimi ve İnaktivasyonunun Matematiksel Modellenmesi

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.24, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Maksimum Gelişme Sıcaklığının Matematiksel Modellenmesi

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.213, (Özet Bildiri) Creative Commons License

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”

Pickled Cherry, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.378, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Comparison efficiency of medium, median and geometric medium at evaluation of microbiological analysis results of foods

2nd International Eurasion Conference on Mathematical Sciences and Applications, Sarajevo, Bosna-Hersek, 26 - 29 Ağustos 2013, ss.448, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License
Kitaplar

Tatlı Proteinler

Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler, KAVAZ YÜKSEL ARZU, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.45-66, 2024

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılması

Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar III, ÇAKIR YUSUF, Editör, Iksad Publishing House, Ankara, ss.257-272, 2024

Sütçülük Artık ve Atıklarından Elde Edilen Ürünler

Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II, ÇAKIR YUSUF, Editör, Iksad Publishing House, Ankara, ss.3-54, 2023

Biyojen Aminler

Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırmalar - II, ÖZALP COŞKUN, HÜRDOĞAN ERTAÇ, Editör, Serüven Yayınevi, İzmir, ss.195-224, 2022
Metrikler

Yayın

38

Proje

4

Açık Erişim

26
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları