-
2023 - Devam Ediyor Farklı Gübre Kombinasyonlarının Domates ve Biber Meyvelerinde Besin Element İçeriği Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Kıpçak S. (Yürütücü), Erdinç Ç., Şensoy S., Ekincialp A.
-
2021 - Devam Ediyor Domates ve Biberde Farklı Organik ve Kimyasal Gübre Dozlarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ekincialp A. (Yürütücü), Kıpçak S., Şensoy S.
-
2019 - 2021 Farklı Organik ve Konvansiyonel Gübre Uygulamalarının Domates Yetiştiriciliğinde Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
-
2015 - 2017 Van Gölü Havzasından Toplanmış Kavun Genotiplerinin Tuzluluğa ve Kuraklığa Toleranslarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Erdinç Ç. (Yürütücü), Şensoy S., Ekincialp A., Kabay T., Kıpçak S.
-
2013 - 2014 Van Gölü Havzası Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Genotiplerinin Tuza Tolerans Seviyelerinin Belirlenmesi