Desteklenen Projeler
-
2024 - 2027 Metabolik hastalıklar için akıllı rumen kompozitleri
TÜBİTAK Uluslararası Çoklu İşbirliği Projesi
Aksu T. (Yürütücü), Sarıpınar Aksu D., Kale Ç., Özkan F., Levendoğlu T., Yeşil Ş. D., et al.
-
2021 - 2024 Lactobacillus plantarumun Rumen Sıvısına İnokulasyonunun Rumen Fermantasyonu Kuru Madde ve Organik Madde Sindirilebilirliği ve Metan Üretimi Üzerine Etkilerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği İle Belirlenmesi
-
2020 - 2022 Zeytin (Olea europaea L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özkan F. (Yürütücü), Kale Ç., Aksu T., Sarıpınar Aksu D., Altaçlı S., Leventoğlu T.
-
2020 - 2022 Hambeles (Myrtus communis L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özkan F., Kale Ç. (Yürütücü), Aksu T., Sarıpınar Aksu D., Bingöl N. T., Güney M., et al.
-
2020 - 2022 Hambeles (Myrtus communis L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
-
2020 - 2022 Holstein Süt Sığırlarında Süt Verim Özellikleri Üzerine PRL (Prolaktin) ve LGB (Beta Laktoglobulin) Gen Polimorfizminin Etkisinin PCR-RFLP Yöntemi ile Araştırılması
-
2020 - 2022 Zeytin (Olea europaea L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
-
2020 - 2021 Holstein Süt Sığırlarında Süt Verim Özellikleri Üzerine PRL (Prolaktin) ve LGB (Beta Laktoglobulin) Gen Polimorfizminin Etkisinin PCR-RFLP Yöntemi ile Araştırılmas
-
2019 - 2021 Lactobacillus plantarum Starter Kültürünün Yonca Silajının Fermentasyon Kalitesi ve Aerobik Stabilitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Aksu T. (Yürütücü), Demirel M., KARİMOVA L., VALİDOV S., Erdoğan S., Güney M., et al.
-
2019 - 2020 Oksidatif stres ve antioksidan parametrelerinin (IL1 TNF IL10) rutin uygulanabilirliğinin araştırılması
-
2019 - 2020 Suda Çözünebilir Karbonhidrat Kaynağı Olarak Elmanın Yaş Şeker Pancarı Posası Silaj Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2018 - 2019 Yerleşim Sıklığında Beslenen Etçi Piliçlerde Total Oksidan Durumun TOS Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Hormon tespit metotlarının rutin kullanımının geliştirilmesi
-
2015 - 2018 Farklı Seviyelerde Melaslı Kuru Şeker Pancarı Posası İlavesinin Yonca Silajı Kalitesi Üzerine Etkisi