-
2021 - Devam Ediyor Lactobacillus plantarumun Rumen Sıvısına İnokulasyonunun Rumen Fermantasyonu Kuru Madde ve Organik Madde Sindirilebilirliği ve Metan Üretimi Üzerine Etkilerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği İle Belirlenmesi
-
2020 - Devam Ediyor Holstein Süt Sığırlarında Süt Verim Özellikleri Üzerine PRL (Prolaktin) ve LGB (Beta Laktoglobulin) Gen Polimorfizminin Etkisinin PCR-RFLP Yöntemi ile Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Demirel A. F. (Yürütücü), Çak B., Aksu T., Yılmaz O.
-
2020 - Devam Ediyor Zeytin (Olea europaea L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Özkan F. (Yürütücü), Leventoğlu T., Kale Ç., Aksu T., Sarıpınar Aksu D., Altaçli S.
-
2019 - Devam Ediyor Oksidatif stres ve antioksidan parametrelerinin (IL1 TNF IL10) rutin uygulanabilirliğinin araştırılması
-
2018 - Devam Ediyor Yerleşim Sıklığında Beslenen Etçi Piliçlerde Total Oksidan Durumun TOS Belirlenmesi
-
2017 - Devam Ediyor Hormon tespit metotlarının rutin kullanımının geliştirilmesi
-
2015 - Devam Ediyor Farklı Seviyelerde Melaslı Kuru Şeker Pancarı Posası İlavesinin Yonca Silajı Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2024 - 2027 Smart rumen composites for metabolic diseases (SMARTCAP)
UFUK AVRUPA Projesi , UFUK AVRUPA Projesi
Aksu T. (Yürütücü), Sarıpınar Aksu D., Kale Ç., Levendoğlu T., Özkan F., Yeşil Ş. D.
-
2024 - 2027 Metabolik hastalıklar için akıllı rumen kompozitleri
TÜBİTAK Uluslararası Çoklu İşbirliği Projesi , ERA.NET Projesi
Aksu T. (Yürütücü), Sarıpınar Aksu D., Kale Ç., Özkan F., Levendoğlu T., Yeşil Ş. D., et al.
-
2025 - 2026 Farklı Oranlarda Melas İlave Edilerek Silolanan Yer Fıstığı (Arachis hypogaea) Yeşil Otunun Silaj Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Bingöl N. T. (Yürütücü), Aksu T., Kale Ç., Levendoğlu T.
-
2020 - 2022 Hambeles (Myrtus communis L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özkan F., Kale Ç. (Yürütücü), Aksu T., Sarıpınar Aksu D., Bingöl N. T., Güney M., et al.
-
2020 - 2022 Hambeles (Myrtus communis L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
-
2020 - 2022 Holstein Süt Sığırlarında Süt Verim Özellikleri Üzerine PRL (Prolaktin) ve LGB (Beta Laktoglobulin) Gen Polimorfizminin Etkisinin PCR-RFLP Yöntemi ile Araştırılması
-
2020 - 2022 Zeytin (Olea europaea L.) Yaprağının İn Vitro Rumen Fermentasyonuna Etkisi
-
2019 - 2021 Lactobacillus plantarum Starter Kültürünün Yonca Silajının Fermentasyon Kalitesi ve Aerobik Stabilitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
Aksu T. (Yürütücü), Demirel M., KARİMOVA L., VALİDOV S., Erdoğan S., Güney M., et al.
-
2019 - 2020 Suda Çözünebilir Karbonhidrat Kaynağı Olarak Elmanın Yaş Şeker Pancarı Posası Silaj Kalitesi Üzerine Etkisi