Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

The Response of Japanese Quails to Dietary Thymbra spicata L. Essential Oil

ROMANIAN BIOTECHNOLOGICAL LETTERS, cilt.23, ss.13909-13917, 2018 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier

The Effect of Fresh and Frozen Pre-Fermented Juice on the Fermentation Quality of Alfalfa Silage

KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.18, ss.785-790, 2012 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Effects of organically-complexed minerals on meat quality in chickens

BRITISH POULTRY SCIENCE, cilt.52, ss.558-563, 2011 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

The response of broilers to dietary organic acid mixture

INDIAN VETERINARY JOURNAL, cilt.84, ss.385-387, 2007 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Effects of a bacterial silage inoculant on corn silage fermentation and nutrient digestibility

SMALL RUMINANT RESEARCH, cilt.55, ss.249-252, 2004 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

The effect of different rations on some rumen fluid and blood parameters in sheep

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.27, ss.1413-1422, 2003 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Prebiyotiklerin Hayvan Beslemede Kullanımı

Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri Dergisi, cilt.3, ss.21-29, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Esansiyel/Uçucu Yağlar: Esansiyel/Uçucu Yağların Hayvan Beslemede Kullanımı

Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri Dergisi, cilt.3, ss.21-29, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Prebiyotiklerin Hayvan Beslemede Kullanımı

Türkiye Klinikleri J Anim Nutr NutrDis-Special Topics, cilt.3, ss.21-29, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

The investigation of neuroprotective effects of pomegranate juice against low level lead induced oxidative stress in rats brain

EURASİAN JOURNAL OF VETERİNARY SCİENCES (E. A. VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ), cilt.32, ss.255-259, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Kaba Yem Kalitesinin Sınıflandırılmasında Kullanılan Göreceli Yem Değeri (GYD) ve Göreceli Kaba Yem Kalite İndeksi (GKKİ)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ, cilt.11, ss.254-258, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Organik Hayvansal Üretim ve Çevre İlişkisi

Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri Dergisi, cilt.2, ss.50-60, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Propolis ve Hayvan Beslemede Kullanımı

YYÜ Vet.Fak Derg.,, cilt.18, ss.79-84, 2007 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Farklı Azot ve Karbonhidrat Kaynaklarının Ruminal Fermantasyona Etkisi

Türk Veteriner Hekimliği Dergisi,, ss.44-48, 2003 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Formaldehitle Muamele Edilmiş Soya Küspesinin Rumende Yıkılım Özellikleri

Y.Y.Ü. Veteriner Fak.Derg., ss.1-5, 2003 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Erciş Altındere Tarım İşletmesi Doğal Merasının Kalitesi

Y.Y.Ü. Vet. Fak. Derg, ss.66-70, 2000 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Hayvanlarda Yem Tüketiminin Endojen Kontrolü.

YYÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi, ss.109-119, 1995 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

EFFECTS OF LAUREL ESSENTIAL OIL (LAURUSNOBILIS) ON IN VITRO METHANE PRODUCTION IN RUMINANTS

International Euroasia Congress on Scientific Researches and Recent Trends-V, Baku, Azerbaycan, 16 - 19 Aralık 2019, ss.218-219

The effects of carvacrol and origanum syriacum L.essential oil on invitro rumen digestibilty, rumen protozoa number and methane production

5 th International onference on engineering and natural science, Praque, Çek Cumhuriyeti, 12 - 16 Haziran 2019, ss.104

Phenolic compounds and their role in the biological system

ICAFOF International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies., Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1005

The effect of Thyme (Thymbra Spicata L. var. spicata) essential oil on performance and intestinal microflora of Japanese Quails in various stocking densities

International conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.371

Essential Oils and Nutrion Physiology

ICENS 3rd International conference on engineering and natural sciences., Budapest, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.600

Effects of Zahter (Thymbra spicata L. var. spicata) Essential Oil on Meat Quality of Japanese Quails Reared in Various Stocking Densities

The Third International Mediterranean Symposium on Medicinal and Aromatic Plants, Aptil 13th-16th,, Girne, Kıbrıs (Kktc), 14 - 16 Nisan 2017, ss.144

Essential Oils and Their Use in Animal Feeds; Effects on Serum Lipid Profile and Immun Response in Japanese Quails.

2"nd lCABS -Sarajevo, Bosnia and Herzegovina / May 27-31, 2016, Sarajevo, Bosna-Hersek, 27 - 31 Mayıs 2016, ss.139

Effects of Zahter (Thymbra spicata L. var. spicata) Essential Oil on Meat Quality of Japanese Quails Reared in Various Stocking Densities”

2ND INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED BIOLOGICAL SCIENCES, Sarajevo, Bosna-Hersek, 27 - 31 Mayıs 2016, ss.211-217

The Use of Aromatic Water of Oregano (Origanum onites L.) as Feed Additives in Calves Diets

VI. International Scientific Agricultural Symposium,, Jahorina, Bosna-Hersek, 15 Kasım 2015, ss.699

The Effect of Vit E and Thyme Oil on Meat Quality in Japanese Quails

32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.476

Classification of Forage Quality: Relative Forage Quality (RFQ) and Relative Feed Value (RFV)

VII. Balkan Conference on Aminal Science, Sarejova, Bosna-Hersek, 3 - 06 Haziran 2015, ss.89

Using of In Vitro Digestion Techniques in Young Researcher’ Education

International Conference on New Horizons in Education, Barcelona, İspanya, 10 - 12 Mayıs 2015, ss.112

The Effect of Thyme oil (Thymbra spicata L. var. spicata) on Meat Quality in Japanese Quails

International Animal Science congress of Turkish and Relatives Communities, Isparta, Türkiye, 11 - 13 Eylül 2012, ss.106-107

Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Yaygın Olarak Kullanılan Bazı Yem Katkılarının Performans ve Yumurta Parametrelerine Etkilerinin Karşılaştırılması

International Animal Science congress of Turkish and Relatives Communities,, Isparta, Türkiye, 11 - 13 Eylül 2012, ss.86-93

Effects of chelated mineral complex on broiler meat quality

Ist International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 11 - 15 Mayıs 2012, ss.363-369