-
2020 - 2021 Keçi sütlerinde inek ve koyun sütü varlığının belirlenmesinde yöntem karşılaştırması
-
2020 - 2021 UHT Sütlerde ve UHT Organik Sütlerde Aflatoksin M1 Varlığının Araştırılması
-
2019 - 2021 Van’da Pişirilmiş Olarak Tüketime Sunulan Tavuk Döner Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
-
2018 - 2021 Broiler karma yemlerinde farklı dozlarda Organik Pecan Shell kullanımının besi performansı üzerine etkisinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Karadaş F. (Yürütücü), Kor D., Karageçili M. R., Sancak Y. C., İşleyici Ö., Tuncay R. M., et al.
-
2019 - 2020 Van'ın İncisi: İnci Kefali ve Beslenmede Önemi
-
2019 - 2020 Van İlinde satılan çiğ sütlerin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Tuncay R. M. (Yürütücü), İşleyici Ö., Çakmak T., Sancak Y. C.
-
2019 - 2019 Kırmızı Pul Biberlerde Aflatoksin B1, B2, G1, G2 Varlığının Araştırılması
-
2017 - 2018 Van Piyasasında Satışa Sunulan Sütlerin Hijyenik Kalitesi
-
2015 - 2018 Otlu Peynirlerde Listeria monocytogenes'in Olgunlaşma Süresince Canlılığı ve Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2017 Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tektırnaklı Etlerinin Varlığının ELİSA Tekniği ile Araştırılması
-
2009 - 2017 Dondurulmuş ve +4Cde Muhafaza Edilen Sazan Balığında (Cyprinus carpio L.) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
-
2015 - 2016 6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
-
2009 - 2010 Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi
-
2008 - 2010 Van İlinde Satışa Sunulan Hazır Köftelerden Listeria türlerinin varlığı
-
2007 - 2009 Dondurulmuş Olarak ve +4 Cde Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus tariicihi, Palas 1811)Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ekici K. (Yürütücü), Sağun E., SANCAK H., İşleyici Ö., Yörük İ. H., Sancak Y. C.
-
2006 - 2008 Çiğ Süt ve Otlu peynirlerde Escherichia coli O157:H7 nin Varlığı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Sancak Y. C. (Yürütücü), İşleyici Ö., CANSANCAK H., DURMAZ H.
-
2003 - 2004 Bazı Sütlü Gıdalarda S. aureus'un İzolasyonu, Termonükleaz Aktivitesi ve Enterotoksijenik Özelliklerinin Araştırılması
-
2003 - 2004 Bazı Sütlü Tatlıların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi
-
2001 - 2004 Bazı hayvansal kökenli gıdalarda Listeria monocytogenes aranması
-
2000 - 2004 Vanda çiğ olarak tüketime sunulan tavuk etlerinde Listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı
-
2001 - 2003 Vanda satışa sunulan ızgaralık etlerin hijyenik kalitesi
-
1999 - 2000 Otlu Peynirde S. aureus Suşların Enterotoksin Üretime ve Gelişime Yetenekleri
-
1997 - 1999 Taze et ve hazır kıymalarda listeria türlerinin izolasyonu
-
1995 - 1996 Otlu peynirlerin kimyasal kompozisyonu, su aktivitesi (Aw) değeri ve mikroorganizmalar arasındaki ilişki
-
1995 - 1996 Van bölgesinde tüketime sunulan salam ve sosislerin fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve organoleptik niteliklerinin incelenmesi
-
1994 - 1996 Van bölgesinde tüketime sunulan fermente Türk sucuklarının fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve organoleptik niteliklerinin incelenmesi
-
1991 - 1994 Van otlu peynirlerinde Brucella varlığı ve dayanma süresi üzerine çalışma
-
1991 - 1991 Vanda tüketime sunulan kıymaların bakteriyolojik kalitesi