Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Divle Tulum Peyniri

Van Vet J , cilt.29, sa.2, ss.119-124, 2018 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Survey of biogenic amines levels in different types of cheese

Intrnational Science and Technology Conference (ISTEC), Rusya, ss.1

Van'da Tüketime Sunulan Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesi

1. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Ankara, Türkiye, ss.27

Starter Ve Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinde Antibiyotik Direnci Gelişimi

2. International Turkish World Engineering And Science Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019

VAN’IN İNCİSİ: İNCİ KEFALİ (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) ve BESLENMEDE ÖNEMİ

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.62-72

STARTER VE STARTER OLMAYAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNDE ANTİBİYOTİK DİRENCİ GELİŞİMİ

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.53-61

Takviye Edici Gıdalar ve Kullanım Alanları

ISPEC Uluslararası Tarım ve Kırsal Kalkınma Kongresi, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.573-579

İn Vitro Bir Gıda: Kültüre Et

VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019

VAN’DA TÜKETİME SUNULAN KOYUN ETLERİNDE HAREKETLİ AEROMONAS TÜRLERİNİN VARLIĞI VE YAYGINLIĞININ BELİRLENMESİ

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.71-82

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE KULLANIM ALANLARI

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.573-579

Gıda Amblajlarında Nanoteknoloji Uygulamaları

Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.173-194

Importance of Biogenic Amines in Food on Public Health

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.384 Sürdürülebilir Kalkınma

Determination of Incidence and Presence of Motile Aeromonas Species in Beef Meats Consumed in Van City

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.320

Loading Density Calculations in Slaughter Animals Transportation by Different Modes

International Engineering and Technology Symposium, Batman, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.94-95

Kefirin Özellikleri ve İnsan Sağlığına Etkileri

1. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Aralık 2017, ss.260-274 Sürdürülebilir Kalkınma

Divle Tulum Peyniri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152

Kitosanın Gıda Endüstrisinde Kullanımı

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.123-124

Divle Tulum Cheese

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152

Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.124-125 Sürdürülebilir Kalkınma

Van ilinde satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.160-161

Gıda üretiminde genetiği değiştirilmiş organizmaların kullanımı

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.162-163

Van ilinde hayvansal kökenli gıda üretimi ve sorunları

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.164-165 Sürdürülebilir Kalkınma

Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.151-152

Van’da tüketime sunulan UHT sterilize inek sütlerinde aflatoksin M1 düzeyinin araştırılması

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.163-164

Divle Tulum Peynirinde Aflatoksin M1 Düzeyi Üzerine Bir Araştırma

4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, ss.255-262

Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.364-371

Gıdalarda Hareketli Aeromonas’lardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.372-384 Sürdürülebilir Kalkınma

Van ve Yöresi İçme Sularında Koliform ve E.coli Araştırılması

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.425-430

Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı

VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2008, ss.246-247

A perspective on genetically modified food crops

International Science Conference, Sofya, Bulgaristan, 15 - 17 Haziran 2008, ss.472 Sürdürülebilir Kalkınma

The determination of ß-lactamase in coliform bacteria isolated from driking waters

2nd Intrnational Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.1

Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.138-148

Van’da Tüketime Sunulan Balıklarda Hareketli Aeromonas Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.212-221

Farklı Peynirlerde Nitrit ve Nitrozaminler

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.182-184

Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.353-356

Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.269-276

Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.287-294

Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.139-146

Bazı et ürünlerinde Kalıntı Nitrat ve Nitrit Düzeyleri

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.167-174

Histamine Levels in Herby Cheese

International Dairy Symposium, Recent Development in Dairy Science and Technology, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.117-119

Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.163-166

Bazi Sütlü Gidalarda Staphylococcus aureus' un Izolasyonu, Termonükleaz Aktivitesi ve Enterotoksijenik Özelliklerinin Araştirilmasi

IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Ankara, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2000, ss.18

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria Problemi ve İzolasyon Yöntemleri

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.422-430

Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı

2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 19 Ekim 1999, ss.1

Van Otlu Peynirlerinde Brucella’ların Varlığı ve Dayanma Süresi Üzerinde Bir Araştırma

1. Ulusal Veteriner Halk Sağlığı Sempozyumu, Konya, Türkiye, 22 - 23 Ekim 1993, ss.1

Kitap & Kitap Bölümleri

Keçi Süt ve Ürünlerinde Farklı Hayvan Türlerine Ait Süt Varlığının Tespitinde En İdeal Yöntem

SAĞLIK BİLİMLERİNDE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Sadettin DEMİREL, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.1317-1334, 2023

GIDA GÜVENLİĞİNDE ULUSAL / ULUSLARARASI YASAL SİSTEMLER

GIDA GÜVENLİĞİ, Halil YALÇIN, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.229-248, 2023

Mikrobiyal gıda intoksikasyonları: Veteriner Halk Sağlığı Yönünden Bir Bakış

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.28-40, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Veteriner Halk Sağlığı

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar, Ziya GÖKALP, Editör, Türkiye Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Süt ve Süt Ürünlerinde Kimyasal Kalıntı Problemi ve Sağlık Üzerine Etkileri

Süt ve Süt Ürünleri, Atasever M, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.120-132, 2019

Metrikler

Yayın

136

Atıf (WoS)

83

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

98

H-İndeks (Scopus)

7

Proje

29

Tez Danışmanlığı

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları