Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Divle Tulum Peyniri

Van Vet J , cilt.29, sa.2, ss.119-124, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Van İli Piyasasında Satışa Sunulan Süzme Yoğurtların Hijyenik Kalitesi

X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.139, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Van İlinde Satışa Sunulan Kurutların Hijyenik Kalitesi

X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 Nisan - 27 Eylül 2024, ss.53, (Özet Bildiri)

Arı Ürünlerinde Kontaminasyon Kaynakları

Uluslararası Katılımlı X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.88, (Özet Bildiri)

Peynirlerde Aflatoksin M 1 Varlığı ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 29 Ekim 2022, ss.144, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE BESLENME

9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 Kasım - 07 Aralık 2021, ss.178-179, (Özet Bildiri)

Survey of biogenic amines levels in different types of cheese

Intrnational Science and Technology Conference (ISTEC), Rusya, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

Van'da Tüketime Sunulan Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesi

1. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Ankara, Türkiye, ss.27, (Özet Bildiri)

Starter Ve Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinde Antibiyotik Direnci Gelişimi

2. International Turkish World Engineering And Science Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

VAN’IN İNCİSİ: İNCİ KEFALİ (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) ve BESLENMEDE ÖNEMİ

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.62-72, (Tam Metin Bildiri)

STARTER VE STARTER OLMAYAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNDE ANTİBİYOTİK DİRENCİ GELİŞİMİ

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.53-61, (Tam Metin Bildiri)

İn Vitro Bir Gıda: Kültüre Et

VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

Sebze ve Meyvelerde Listeria monocytogenes Varlığı ve Halk Sağlığı Yönünden Önemi

VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE KULLANIM ALANLARI

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.573-579, (Tam Metin Bildiri)

VAN’DA TÜKETİME SUNULAN KOYUN ETLERİNDE HAREKETLİ AEROMONAS TÜRLERİNİN VARLIĞI VE YAYGINLIĞININ BELİRLENMESİ

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.71-82, (Tam Metin Bildiri)

Gıda Endüstrisinde Kullanılan Nanoteknoloji Uygulamalarının Oluşturduğu Sağlık Riskleri

Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.196-217, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Amblajlarında Nanoteknoloji Uygulamaları

Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.173-194, (Tam Metin Bildiri)

Determination of Incidence and Presence of Motile Aeromonas Species in Beef Meats Consumed in Van City

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.320, (Özet Bildiri)

Chemical and Microbiological Properties of Bitlis Tulum Cheese Traditionally Produced and Presented in Market

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.323, (Özet Bildiri)

The Determination of Some Chemical and Microbiological Properties of Milk Creams Consumed in Breakfast Salons of Van Province

I.International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.383, (Tam Metin Bildiri)

Importance of Biogenic Amines in Food on Public Health

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.384, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Loading Density Calculations in Slaughter Animals Transportation by Different Modes

International Engineering and Technology Symposium, Batman, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.94-95, (Özet Bildiri)

Kefirin Özellikleri ve İnsan Sağlığına Etkileri

1. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Aralık 2017, ss.260-274, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Divle Tulum Cheese

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152, (Tam Metin Bildiri)

Divle Tulum Peyniri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152, (Tam Metin Bildiri)

Kitosanın Gıda Endüstrisinde Kullanımı

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.123-124, (Tam Metin Bildiri)

Divle Tulum Peynirinde Mineral Madde Ve Ağır Metal Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.159-160, (Tam Metin Bildiri)

Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.124-125, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Ambalajsız Olarak Satışa Sunulan Çiğ inek Sütlerinde Aflatoksin M1 Düzeyinin Belirlenmesi

6. ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.166-167, (Tam Metin Bildiri)

Van ilinde hayvansal kökenli gıda üretimi ve sorunları

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.164-165, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda üretiminde genetiği değiştirilmiş organizmaların kullanımı

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.162-163, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Van ilinde satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.160-161, (Tam Metin Bildiri)

Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2013, ss.158-163, (Özet Bildiri)

Van’da tüketime sunulan UHT sterilize inek sütlerinde aflatoksin M1 düzeyinin araştırılması

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.163-164, (Tam Metin Bildiri)

Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.151-152, (Tam Metin Bildiri)

Yabani Ördek ve Martı Dışkılarından İzole Edilen Enterik Bakteriler ve E. faecalis, E. faecium ve E.coli Suşlarının Bazı Patojenik Özellikleri

X.Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi(Uluslararası Katılımlı),, Aydın, Türkiye, 24 - 27 Eylül 2012, ss.304-305, (Tam Metin Bildiri)

Divle Tulum Peynirinde Aflatoksin M1 Düzeyi Üzerine Bir Araştırma

4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, ss.255-262, (Tam Metin Bildiri)

Çiğ Süt ve Otlu Peynirlerde Escherichia coli O157:H7’nin Varlığı

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.364-371, (Tam Metin Bildiri)

Van ve Yöresi İçme Sularında Koliform ve E.coli Araştırılması

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.425-430, (Tam Metin Bildiri)

Gıdalarda Hareketli Aeromonas’lardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.372-384, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı

VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2008, ss.246-247, (Özet Bildiri)

A perspective on genetically modified food crops

International Science Conference, Sofya, Bulgaristan, 15 - 17 Haziran 2008, ss.472, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

The determination of ß-lactamase in coliform bacteria isolated from driking waters

2nd Intrnational Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.138-148, (Tam Metin Bildiri)

Van’da Tüketime Sunulan Balıklarda Hareketli Aeromonas Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.212-221, (Tam Metin Bildiri)

Farklı Peynirlerde Nitrit ve Nitrozaminler

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.182-184, (Tam Metin Bildiri)

Çiğ Tavuk Etlerinde Hareketli Aeromonas Türlerinin Varlığı

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.322-325, (Tam Metin Bildiri)

Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.353-356, (Tam Metin Bildiri)

Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.269-276, (Tam Metin Bildiri)

Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.287-294, (Tam Metin Bildiri)

Otlu Peynirlerde Enterotoksijenik Staphylococcus aureus Suşları ve Enterotoksin Varlığı Üzerine Bir Araştırma

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.277-285, (Özet Bildiri)

Bazı et ürünlerinde Kalıntı Nitrat ve Nitrit Düzeyleri

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.167-174, (Tam Metin Bildiri)

Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.139-146, (Tam Metin Bildiri)

Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı Üzerine Bir Araştırma

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.287-294, (Tam Metin Bildiri)

Histamine Levels in Herby Cheese

International Dairy Symposium, Recent Development in Dairy Science and Technology, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.117-119, (Tam Metin Bildiri)

Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.163-166, (Tam Metin Bildiri)

Bazi Sütlü Gidalarda Staphylococcus aureus' un Izolasyonu, Termonükleaz Aktivitesi ve Enterotoksijenik Özelliklerinin Araştirilmasi

IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Ankara, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2000, ss.18, (Tam Metin Bildiri)

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria Problemi ve İzolasyon Yöntemleri

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.422-430, (Tam Metin Bildiri)

Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı

2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 19 Ekim 1999, ss.1, (Özet Bildiri)

Van Otlu Peynirlerinde Brucella’ların Varlığı ve Dayanma Süresi Üzerinde Bir Araştırma

1. Ulusal Veteriner Halk Sağlığı Sempozyumu, Konya, Türkiye, 22 - 23 Ekim 1993, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

ARI SÜTÜ VE APİLARNİL

ARI ÜRÜNLERİ, Ulaş ACARÖZ,Damla ARSLAN ACARÖZ, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.151-176, 2024

Et ve Süt Endüstrisinde Biyofilmler

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, PATIR BAHRİ, Editör, BİDGE YAYINLARI, Ankara, ss.166-191, 2024

Keçi Süt ve Ürünlerinde Farklı Hayvan Türlerine Ait Süt Varlığının Tespitinde En İdeal Yöntem

SAĞLIK BİLİMLERİNDE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Sadettin DEMİREL, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.1317-1334, 2023

GIDA GÜVENLİĞİNDE ULUSAL / ULUSLARARASI YASAL SİSTEMLER

GIDA GÜVENLİĞİ, Halil YALÇIN, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.229-248, 2023

Veteriner Halk Sağlığı

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar, Ziya GÖKALP, Editör, Türkiye Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019

Mikrobiyal gıda intoksikasyonları: Veteriner Halk Sağlığı Yönünden Bir Bakış

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.28-40, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Süt ve Süt Ürünlerinde Kimyasal Kalıntı Problemi ve Sağlık Üzerine Etkileri

Süt ve Süt Ürünleri, Atasever M, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.120-132, 2019
Metrikler

Yayın

145

Atıf (WoS)

83

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

98

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

7

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

14

Proje

29

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları