Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (6)
6. Bazı Sırık ve Bodur Fasulye Genotiplerinde Tuz Uygulamalarının Bitki Gelişimine Etkisi
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.5, ss.1074-1082, 2020 (Hakemli Dergi)
7. Investigation of responses of some bean (Phaseolus vulgaris L.) genotypes to different levels of salt stress Bazı fasulye (Phaseolus vulgaris L.) genotiplerinin farklı seviyelerdeki tuz stresine gösterdikleri tepkilerin incelenmesi
Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences
, cilt.27, sa.4, ss.558-568, 2017 (Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
12
10. Investigation of Responses of Some Pole and Dwarf Beans (Phaseolus vulgaris L.) Genotypes to Different Levels of Salt Stress
International Agricultural Science Congress, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
12. Investigation of Responses of Some Bean (Phaseolus vulgaris L.) Genotypes to Different Levels of Salt Stress
AVRASYA TARIM VE DOĞA BİLİMLERİ KONGRESİ, Kırgızistan, 20 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)