Supported Projects
-
2008 - 2011 Dondurularak Muhafaza Edilen Gökkuşağı Alabalığında (Oncorchchus mykiss,Walbaum1792) Muhafaza Süresince Meydana Gelen Kalite Değişimleri
Project Supported by Higher Education Institutions
Sağun E. (Executive), Yörük İ. H., SANCAK H., Ekici K., İŞLEYİCİ Ö.
-
2007 - 2009 Dondurulmuş Olarak ve +4 Cde Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus tariicihi, Palas 1811)Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
Ekici K. (Executive), Sağun E., SANCAK H., İşleyici Ö., Yörük İ. H., Sancak Y. C.
-
2003 - 2007 Soğutularak ve Dondurularak Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichii, Pallas 1811) Muhafaza Süresinin Kalite Değişiklikleri Üzerine Etkisi
-
2002 - 2004 İnci kefali listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı
-
2001 - 2003 Vanda satışa sunulan ızgaralık etlerin hijyenik kalitesi
Project Supported by Higher Education Institutions
Sağun E. (Executive), İşleyici Ö., Sancak Y. C., ALİŞARLI M.
-
1997 - 1999 Taze et ve hazır kıymalarda listeria türlerinin izolasyonu
Project Supported by Higher Education Institutions
Sağun E. (Executive), Sancak Y. C., İşleyici Ö., Ekici K.
-
1996 - 1998 Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
-
1996 - 1997 Vanda Tüketime Sunulan Yerli Ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma