Desteklenen Projeler
-
2021 - 2023 Kıymalarda Escherichia coli O157H7 Varlığı ve Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
-
2019 - 2023 Isıl İşlem Sonrasında Canlı Listeria monocytogenes Hücrelerinin varlığının kültür ve Real Time PCR yöntemleri ile karşılaştırılması
-
2019 - 2023 Sütte Escherichia coli O157 H7 Canlı Hücrelerinin Belirlenmesinde Kültür Yöntemi ile Real Time PCR Yöntemlerinin Karşılaştırılması
-
2008 - 2011 Dondurularak Muhafaza Edilen Gökkuşağı Alabalığında (Oncorchchus mykiss,Walbaum1792) Muhafaza Süresince Meydana Gelen Kalite Değişimleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Sağun E. (Yürütücü), Yörük İ. H., SANCAK H., Ekici K., İŞLEYİCİ Ö.
-
2007 - 2009 Dondurulmuş Olarak ve +4 Cde Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus tariicihi, Palas 1811)Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ekici K. (Yürütücü), Sağun E., SANCAK H., İşleyici Ö., Yörük İ. H., Sancak Y. C.
-
2003 - 2007 Soğutularak ve Dondurularak Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichii, Pallas 1811) Muhafaza Süresinin Kalite Değişiklikleri Üzerine Etkisi
-
2002 - 2004 İnci kefali listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı
-
2001 - 2003 Vanda satışa sunulan ızgaralık etlerin hijyenik kalitesi
-
1997 - 1999 Taze et ve hazır kıymalarda listeria türlerinin izolasyonu
-
1996 - 1998 Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
-
1996 - 1997 Vanda Tüketime Sunulan Yerli Ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
-
1996 - 1997 Van'da tüketime sunulan yerli ve İran ballarının fiziksel, kimyasal ve duyusal niteliklerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje