-
2021 - Devam Ediyor Kıymalarda Escherichia coli O157H7 Varlığı ve Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
-
2019 - Devam Ediyor Isıl İşlem Sonrasında Canlı Listeria monocytogenes Hücrelerinin varlığının kültür ve Real Time PCR yöntemleri ile karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Sağun E. (Yürütücü), Tuncay R. M., Ekin İ. H.
-
2019 - 2023 Sütte Escherichia coli O157 H7 Canlı Hücrelerinin Belirlenmesinde Kültür Yöntemi ile Real Time PCR Yöntemlerinin Karşılaştırılması
-
2008 - 2011 Dondurularak Muhafaza Edilen Gökkuşağı Alabalığında (Oncorchchus mykiss,Walbaum1792) Muhafaza Süresince Meydana Gelen Kalite Değişimleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
Sağun E. (Yürütücü), Yörük İ. H., SANCAK H., Ekici K., İŞLEYİCİ Ö.
-
2007 - 2009 Dondurulmuş Olarak ve +4 Cde Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus tariicihi, Palas 1811)Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ekici K. (Yürütücü), Sağun E., SANCAK H., İşleyici Ö., Yörük İ. H., Sancak Y. C.
-
2003 - 2007 Soğutularak ve Dondurularak Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichii, Pallas 1811) Muhafaza Süresinin Kalite Değişiklikleri Üzerine Etkisi
-
2002 - 2004 İnci kefali listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı
-
2001 - 2003 Vanda satışa sunulan ızgaralık etlerin hijyenik kalitesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Sağun E. (Yürütücü), İşleyici Ö., Sancak Y. C., ALİŞARLI M.
-
1997 - 1999 Taze et ve hazır kıymalarda listeria türlerinin izolasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Sağun E. (Yürütücü), Sancak Y. C., İşleyici Ö., Ekici K.
-
1996 - 1998 Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
-
1996 - 1997 Vanda Tüketime Sunulan Yerli Ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
-
1996 - 1997 Van'da tüketime sunulan yerli ve İran ballarının fiziksel, kimyasal ve duyusal niteliklerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans