Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

EFFECTS OF FAT CONTENT ON SURVIVAL OF LISTERIA MONOCYTOGENES IN YOGURT FERMENTATION AND STORAGE

INDIAN VETERINARY JOURNAL, cilt.85, ss.1187-1189, 2008 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Antibacterial activities of Allium vineale, Chaerophyllum macropodum and Prangos ferulacea

AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, cilt.5, ss.1795-1798, 2006 (SCI İndekslerine Giren Dergi) Creative Commons License identifier identifier

Listeria species in Cig kofte

INDIAN VETERINARY JOURNAL, cilt.83, ss.1023-1024, 2006 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

The effect of mendi (Chaerophyllum sp.) on ripening of vacuum-packed herby cheese

INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, cilt.59, ss.35-39, 2006 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

The formation of histamine in herby cheese during ripening

JOURNAL OF FOOD QUALITY, cilt.28, ss.171-178, 2005 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

A study on the factors affecting the growth of Staphylococus aureus strains and enterotoxin production in cream pastries

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.26, ss.535-542, 2002 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES, cilt.25, ss.15-19, 2001 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)

The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.25, ss.15-19, 2001 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Van'da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *, cilt.18, ss.93-99, 2007 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.18, ss.94-99, 2007 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, cilt.9, ss.47-54, 2006 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Siyabonun (Ferula sp.) Otlu Peynirin Olgunlaşması Üzerine Etkisi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi, cilt.15, ss.53-56, 2005 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.16, ss.21-25, 2005 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, cilt.8, ss.33-38, 2005 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri

Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, cilt.20, ss.87-93, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *, cilt.15, ss.97-101, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması

Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, cilt.20, ss.53-59, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Sürkün Kimyasal ve Duyusal Nitelikleri Üzerine Bir Araştırma

FIRAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ TIP DERGİSİ, cilt.18, ss.85-90, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.15, ss.97-101, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi

Y.Y.Ü. Sağ. Bil. Derg., cilt.8, ss.136-143, 2002 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, cilt.8, ss.136-143, 2002 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, cilt.8, ss.136-143, 2002 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Yüksekokul Öğrencilerinin İçme Sütü Tüketim Alışkanlıkları

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.13, ss.69-73, 2002 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.12, ss.108-112, 2001 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Taze ve Salamura Olarak Tüketime Sunulan İnci Kefali (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) Örneklerinde Nitrat ve Nitrit Düzeyleri

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.9, ss.69-72, 1998 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi, cilt.3, ss.64-67, 1997 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.8, ss.1-5, 1997 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi, cilt.3, ss.68-77, 1997 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Bebek Mamalarında Nitrat ve Nitrit Düzeyleri Üzerine Araştırmalar

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, cilt.36, ss.89-93, 1997 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van'da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *, cilt.7, ss.62-66, 1996 (Hakemli Üniversite Dergisi)

İstanbul Piyasasında Satışa Sunulan Türk Tipi Beyaz ve Kaşar Peynirlerinde Yersinia enterocolitica’nın Varlığı

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, cilt.8, ss.181-185, 1992 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van Otlu Peynirlerinde Mikrobiyolojik Kalite ve Küf Florası

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.3, ss.53-59, 1992 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Van İlinde Satılan Dondurmaların Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.1, ss.72-75, 1990 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Ağrıda Tüketilen Çiğ ve UHT Sütlerde AFM1 Tayini

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.167-168

Künefe Üretimi Sırasında Uygulanan Isı İşleminin Listeria monocytogenes Üzerine Etkisi

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.284-287

Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı

VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2008, ss.246-247

Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.138-148

Gıdalarda Akrilamid

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.355-359

Antibacterial Activity of Plants Used for the Production of Herbal Cheese in Turkey

Fourth International Congress of Ethnobotany (ICEB 2005), İstanbul, Türkiye, 21 - 26 Ekim 2005, cilt.1, no.1, ss.73-74 Creative Commons License

Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.287-294

Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.269-276

Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.429-436

Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.139-146

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.439-443

Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma

SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.465-470

Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.459-464

The Growth and Enterotoxin Producing Characteristics of Strains of S. aureus in Cig Köfte

Consistency of Quality International Meat Symposium,, 29 - 30 Ocak 2003, ss.45-46

Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.

IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Ankara, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2000, ss.154-155

İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichii, Pallas 1811) Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), İstanbul, Türkiye, 26 Eylül 2000 - 20 Eylül 2006, ss.503-516

Van Otlu Peynirlerinin Nitrat ve Nitrit Düzeyleri

XIV. Ulusal Farmakoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 2 - 07 Kasım 1997, ss.118

Listeriosis'de Et ve Et Ürünlerinin Rolü ve Alınabilecek Önlemler

Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.81-90