Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Ağrıda Tüketilen Çiğ ve UHT Sütlerde AFM1 Tayini

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.167-168

Künefe Üretimi Sırasında Uygulanan Isı İşleminin Listeria monocytogenes Üzerine Etkisi

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.284-287

Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı

VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2008, ss.246-247

Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.138-148

Gıdalarda Akrilamid

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.355-359

Antibacterial Activity of Plants Used for the Production of Herbal Cheese in Turkey

Fourth International Congress of Ethnobotany (ICEB 2005), İstanbul, Türkiye, 21 - 26 Ekim 2005, cilt.1, sa.1, ss.73-74 Creative Commons License

Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.287-294

Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.269-276

Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.429-436

Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.139-146

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.439-443

Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma

SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.465-470

Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.459-464

The Growth and Enterotoxin Producing Characteristics of Strains of S. aureus in Cig Köfte

Consistency of Quality International Meat Symposium,, 29 - 30 Ocak 2003, ss.45-46

İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichii, Pallas 1811) Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), İstanbul, Türkiye, 26 Eylül 2000 - 20 Eylül 2006, ss.503-516

Van Otlu Peynirlerinin Nitrat ve Nitrit Düzeyleri

XIV. Ulusal Farmakoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 2 - 07 Kasım 1997, ss.118

Listeriosis'de Et ve Et Ürünlerinin Rolü ve Alınabilecek Önlemler

Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.81-90

Metrikler

Yayın

72

Atıf (WoS)

136

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

134

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

11

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları