SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.15, ss.97-101, 2004 (SCI-Expanded)
The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES
, cilt.25, sa.1, ss.15-19, 2001 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gıdalarda Yersinia enterocolitica ve Önemi
YYÜ Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.7, sa.1-2, ss.117-120, 2018 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.18, sa.1, ss.94-99, 2007 (Hakemli Dergi)
Van?da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YYÜ Veteriner Fakültesi Dergisi
, sa.18, ss.93-99, 2007 (Hakemli Dergi)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.47-54, 2006 (Hakemli Dergi)
Siyabonun (Ferula sp.) Otlu Peynirin Olgunlaşması Üzerine Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.53-56, 2005 (Hakemli Dergi)
Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.16, sa.1, ss.21-25, 2005 (Hakemli Dergi)
Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.8, ss.33-38, 2005 (Hakemli Dergi)
Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri
Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.20, sa.2, ss.87-93, 2004 (Hakemli Dergi)
Otlu peynirlerin üretim ve olgunlaşma sürelerinin listeria monocytogenes'in üremesi üzerine etkileri
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.20, sa.2, ss.87-93, 2004 (Hakemli Dergi)

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.15, ss.97-101, 2004 (Hakemli Dergi)
Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması
Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.20, sa.1, ss.53-59, 2004 (Hakemli Dergi)
Sürkün Kimyasal ve Duyusal Nitelikleri Üzerine Bir Araştırma
FIRAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ TIP DERGİSİ
, cilt.18, sa.2, ss.85-90, 2004 (Hakemli Dergi)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Y.Y.Ü. Sağ. Bil. Derg.
, cilt.8, ss.136-143, 2002 (Hakemli Dergi)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.8, ss.136-143, 2002 (Hakemli Dergi)
Yüksekokul Öğrencilerinin İçme Sütü Tüketim Alışkanlıkları
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.13, ss.69-73, 2002 (Hakemli Dergi)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.8, ss.136-143, 2002 (Hakemli Dergi)
Taze ve salumara olarak tüketime sunulan inci kefali (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1881) örneklerinde nitrat ve nitrit düzeyleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.9, sa.1-2, ss.69-72, 1998 (Hakemli Dergi)

Konvansiyonel ve Mikrodalga ile Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi) D3 Vitamini Düzeyi Üzerine Etkisi
VAN TIP DERGİSİ
, cilt.4, sa.3, ss.142-146, 1997 (Hakemli Dergi)
Bebek Mamalarında Nitrat ve Nitrit Düzeyleri Üzerine Araştırmalar
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi
, cilt.36, ss.89-93, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.68-77, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
Y.Y.Ü. Sağ.Bil.Derg.
, cilt.3, sa.1, ss.64-67, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.8, ss.1-5, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.64-67, 1997 (Hakemli Dergi)
Van Otlu Peynirlerinin Nitrat ve Nitrit Düzeyleri.
SÜ Veteriner Bilimleri Dergisi
, sa.13, ss.107-111, 1997 (Hakemli Dergi)
Konvansiyonel ve Mikrodalga ile Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Van Tıp Dergisi
, cilt.4, sa.3, ss.142-146, 1997 (Hakemli Dergi)
Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki
Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg.
, cilt.2, ss.75-79, 1996 (Hakemli Dergi)
Gidalarda yersinia enterocolitica ve önemi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.7, sa.1-2, ss.117-120, 1996 (Hakemli Dergi)

Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki
YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi
, sa.2, ss.75, 1996 (Hakemli Dergi)
Mikrodalgalarla ısıtmanın gıda sanayiinde kullanımı, sağladığı üstünlükler ve karşılaşılan sorunlar
YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi
, sa.1-2, ss.95-101, 1996 (Hakemli Dergi)
İstanbul Piyasasında Satışa Sunulan Türk Tipi Beyaz ve Kaşar Peynirlerinde Yersinia enterocolitica’nın Varlığı
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.181-185, 1992 (Hakemli Dergi)
Van Otlu Peynirlerinde Mikrobiyolojik Kalite ve Küf Florası
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.3, ss.53-59, 1992 (Hakemli Dergi)
Van İlinde Satılan Dondurmaların Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.1, sa.1, ss.72-75, 1990 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Dondurularak muhafaza edilen Gökkuşağı Alabalığında (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) muhafaza süresince meydana gelen kalite değişimleri.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.214-215, (Tam Metin Bildiri)
Allium vineale, Chaerophyllum macropodum ve Prangos ferulacea Bitkilerinin Antibakteriyel Etkisinin Araştırılması
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.24-25, (Özet Bildiri)
Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2013, ss.158-163, (Özet Bildiri)
Ağrıda Tüketilen Çiğ ve UHT Sütlerde AFM1 Tayini
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.167-168, (Özet Bildiri)
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde Biyojen Amin (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
IX. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Lefkoşe, Kıbrıs (Kktc), 5 - 07 Ekim 2010, ss.274-275, (Özet Bildiri)
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
IX. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 07 Ekim 2010, ss.274-275, (Tam Metin Bildiri)
Soğukta Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalı’nda (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Vitamin E Düzeylerinin Belirlenmesi
Belirlenmesi 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.409-415, (Tam Metin Bildiri)
Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı
VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2008, ss.246-247, (Özet Bildiri)
Dondurularak Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalı’nda (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Vitamin E Düzeylerinin Belirlenmesi
2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.725-733, (Tam Metin Bildiri)
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı
II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.138-148, (Tam Metin Bildiri)
Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.269-276, (Tam Metin Bildiri)
Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.429-436, (Tam Metin Bildiri)
Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.287-294, (Tam Metin Bildiri)
Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.139-146, (Tam Metin Bildiri)
Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.455-462, (Tam Metin Bildiri)
Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı Üzerine Bir Araştırma
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.287-294, (Tam Metin Bildiri)
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.439-443, (Tam Metin Bildiri)
The Growth and Enterotoxin Producing Characteristics of Strains of S. aureus in Cig Köfte
Consistency of Quality International Meat Symposium,, 29 - 30 Ocak 2003, ss.45-46, (Özet Bildiri)
Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.
IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Ankara, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2000, ss.154-155, (Tam Metin Bildiri)
Listeriosis'de Et ve Et Ürünlerinin Rolü ve Alınabilecek Önlemler
Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.81-90, (Tam Metin Bildiri)