Öğr. Gör. Mehmet Mustafa Ekin
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The nanoemulsions: A new design and fat-reducing strategy for the bakery industry. Their effects on some quality attributes of fat-reduced cakes
Meral R.
,
Ekin M. M.
,
Kutlu N.
,
Erim Köse Y.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.46, sa.12, 2022 (SCI-Expanded)
A new application for the valorisation of pomegranate seed oil: nanoencapsulation of pomegranate seed oil into electrospun nanomats for food preservation
Kutlu N.
,
Meral R.
,
Ekin M. M.
,
Erim Köse Y.
,
Ceylan Z.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.57, sa.2, ss.1074-1082, 2022 (SCI-Expanded)
A new application for the valorization of pomegranate seed oil: nanoencapsulation of pomegranate seed oil into electrospun nanomats for food preservation
Kutlu N.
,
Meral R.
,
Ekin M. M.
,
Erim Köse Y.
,
Ceylan Z.
International Journal Of Food Science And Technology
, cilt.57, sa.3, ss.1-7, 2021 (SCI-Expanded)
A novel nanotechnological strategy for obtaining fat-reduced cookies in bakery industry: Revealing of sensory, physical properties, and fatty acid profile of cookies prepared with oil-based nanoemulsions
Ekin M. M.
,
Kutlu N.
,
Meral R.
,
Ceylan Z.
,
Cavidoğlu İ.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.42, 2021 (SCI-Expanded)
Protective effect of grape seed oil-loaded nanofibers: Limitation of microbial growth and lipid oxidation in kashar cheese and fish meat samples
Ceylan Z.
,
Kutlu N.
,
Meral R.
,
Ekin M. M.
,
Erim Köse Y.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.42, 2021 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bazı Fermente Ürünlerde Gastrointestinal Sindirim Koşulları Öncesi ve Sonrası Laktik Asit Bakteri Miktarının Belirlenmesi
Alav A.
,
Ekin M. M.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.28, sa.3, ss.1002-1011, 2023 (Hakemli Dergi)
Geleneksel ve Yenilikçi Paketleme Teknolojileri: Balıketi Muhafazasında Potansiyel Kullanımı
Kutlu N.
,
Ekin M. M.
,
Ceylan Z.
,
Meral R.
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.1-12, 2021 (Hakemli Dergi)
Covıd-19 Pandemi Sürecinde Bireylerin Beslenme Alışkanlığında Meydana Gelen Değişimin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Kutlu N.
,
Ekin M. M.
,
Alav A.
,
Ceylan Z.
,
Meral R.
IJoSPER
, cilt.8, sa.1, ss.173-187, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
A RESEARCH ON DETERMINING THE CHANGE IN THE NUTRITIONAL HABIT OF INDIVIDUALS DURING THE COVID-19 PANDEMIA PERIOD
Kutlu N.
,
Ekin M. M.
,
Alav A.
,
Ceylan Z.
,
Meral R.
International Symposium on Global Pandemics and Multidisciplinary Covid-19 Studies, Ankara, Türkiye, 20 - 21 Mart 2021, ss.1-4, (Tam Metin Bildiri)
THE EFFECT OF EDIBLE HYDROGEL FILMS PREPARED BY POMEGRANATE SEED OIL-LOADED NANOEMULSION ON MICROBIAL SPOILAGE OF FISH FILLETS
Ekin M. M.
,
ALAV A.
,
Meral R.
,
Ceylan Z.
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENT, Van, Türkiye, 20 Aralık 2019 - 22 Ocak 2020, ss.6-8, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
NANOBİYOTEKNOLOJİ GIDA GÜVENLİĞİ-BESLENME- MALİYET- REGÜLASYONLAR
CEYLAN Z.
,
MERAL R.
,
SAYGI Y. B.
,
SEVEN AVUK H.
,
ALTAN C. O.
,
EKİN M. M.
, et al.
Gıda Nanobiyoteknolojisi - Cilt II, Doç. Dr. Zafer CEYLAN - Doç. Dr. Raciye MERAL - Prof. Dr. Y. Birol SAYGI, Editör, Sidas Medya, ss.1-26, 2023
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
11
Atıf (WoS)
19
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
96
H-İndeks (Scopus)
4
Proje
2
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları