Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Cold active lipases

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231, (Özet Bildiri) identifier

A VALUE EXOPOLYSACCHARIDE FROM KEFIR GRAIN:KEFIRAN

25th International ICFMH Conference - FoodMicro 2016, Dublin, İrlanda, 19 - 22 Temmuz 2016, ss.336, (Tam Metin Bildiri)

Kefir and Kefiran Exopolysaccharide Produced by Kefir Grains

International Conference on Natural Science and Engineering (ICNASE’16), Kilis, Türkiye, 19 - 20 Mart 2016, ss.39, (Tam Metin Bildiri)

Production of Ethanol by Fermentation of Cornstarch

5 th International Cınference of Ecosystem ICE2015, Tiran, Arnavutluk, 5 - 08 Haziran 2015, ss.99, (Tam Metin Bildiri)

Applications of White Rot Fungi for Wastewater Treatment in Textile Industry

5 th International Conference of Ecosystem ICE2015, Tiran, Arnavutluk, 5 - 08 Haziran 2015, ss.98, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Glyserol as a by Product of Biodiesel Production

International Environmental Science Symposium of Van IESSV'2014, Van, Türkiye, 4 - 07 Haziran 2014, ss.222, (Tam Metin Bildiri)

Kavut: A cereal Based Product

The 2nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.264, (Tam Metin Bildiri)

Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, cilt.., ss.211, (Tam Metin Bildiri)

Carob As a Feedstock for the Production of Several Products

Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.878-882, (Tam Metin Bildiri)

Van İli Geleneksel Gıdaların Envanterinin Çıkarılması ve Bunların Gıda Sanayimize Yeni Ürünler Olarak Kazandırılması,

10. Türkiye Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.48, (Özet Bildiri)

Van ve Çevresinde Halkın Gıda Olarak Kullandığı Bitkiler,

10. Türkiye Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü,, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.68-69, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

20

Atıf (WoS)

27

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

30

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

2

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları