Desteklenen Projeler
-
2019 - 2020 Van İlinde Farklı Noktalarda Satılan Ev Tipi Yoğurtlar İle Fabrikasyon Yoğurtlar Arasındaki Fiziksel Kimyasal Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerin Karşılaştırılması
-
2018 - 2019 Van İlinde Farklı Noktalarda Satılan Ev Tipi Yoğurtlar İle Fabrikasyon Yoğurtlar Arasındaki Fiziksel Kimyasal Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerin Karşılaştırılması
-
2016 - 2019 Basma ve Salamura Teknikleriyle Olgunlaştırılan Otlu Peynirlerde Biyojen Amin Değerlerinin Karşılaştırılması
-
2010 - 2012 Peynir Altı Suyunda Üretilen Eksopolisakkaritlerin Stabilizatör Olarak Kullanımının Dondurmanın Bazı Özelliklerine Etkileri