Makaleler
17
Tümü (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (6)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (8)
5. Biogenic amines contents of Van herby cheese matured by different methods
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.45, sa.2, ss.243-252, 2021 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
6. The effects of exopolysaccharides produced in whey on some properties of ice cream Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkaritlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı kimyasal ve fiziksel özelliklerine etkileri
Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences
, cilt.30, sa.1, ss.166-179, 2020 (Scopus, TRDizin)
7. A STUDY ON MINERAL CONTENT OF WHEY OBTAINED FROM TURKISH STRAINED YOGURT
AGRICULTURAL SCIENCES
, cilt.72, ss.1732-1738, 2019 (Hakemli Dergi)
8. Determination of Texture Profile Analysis of Yogurt Produced By Industrial and Traditional Method
International Journal of Scientific and Technological Research
, cilt.4, sa.8, ss.66-69, 2018 (Hakemli Dergi)
9. Determination of Texture Profile Analysis of Yogurt Produced By Industrial and Traditional Method
International Journal of Scientific and Technological Research
, cilt.4, sa.8, ss.-66--70, 2018 (Hakemli Dergi)
10. Exopolysacchaides in Milk And Dairy Products as a Functional Component
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.23, sa.1, ss.115-122, 2018 (Hakemli Dergi)
11. Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.26, sa.4, ss.642-647, 2016 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
12. Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
YYÜ TAR BİL DERG
, cilt.4, sa.26, ss.642-647, 2016 (Hakemli Dergi)
13. Kahramanmaraş-Elbistan’da Geleneksel Olarak Yapılan Tarhana ve Tarhana Çorbası
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.5, sa.1, ss.45-49, 2015 (TRDizin)
14. Süt ve Ürünlerinde HACCP Uygulaması.
Iğdır Üniv. Fen Bilimleri Enst. Der.
, cilt.1, sa.2, ss.63-67, 2011 (Hakemli Dergi)
15. Some Chemical Characteristics of Butters Obtained from Van Market
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.17, sa.4, ss.645-648, 2011 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
16. Some General Characteristics of Pickled Herbs Used in Making Van Herby Cheese.
Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg
, cilt.6, sa.1, ss.35-41, 1996 (Hakemli Dergi)
17. Some General Characteristics of Pickled Herbs Used in Making Van Herby Cheese
Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.35-41, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
16
3. Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası
I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2018, ss.345, (Özet Bildiri)
4. Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri
Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2018, ss.14, (Özet Bildiri)
6. Fermente Bir Süt İçeceği: Kefir
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.426, (Tam Metin Bildiri)
7. Kahramanmaraş Elbistan Bölgesinde Süt Ürünü: Çökelek
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.431, (Tam Metin Bildiri)
9. Tarhana and Tarhana Soup that Traditionally Made in Kahramanmaraş-Elbistan
Th 2 International Sympozyum on Traditional Foods From Adriatik to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Kasım 2013, ss.492, (Tam Metin Bildiri)
10. Süt ve Ürünlerinde HACCP Uygulaması.
2. Gıda Güvenliği Kongresi., İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.73, (Tam Metin Bildiri)
12. Exopolysaccharides in Milk and Dairy Products as A Functional Component.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.245, (Özet Bildiri)
13. Pamir Yaylalarından Van’a Göç: Piştak Peyniri ve Şirine.
The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus., Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248, (Tam Metin Bildiri)
14. From Pamir Plateaus to Van: Pishtak Cheese and Shirine.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248, (Tam Metin Bildiri)