Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi

Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies, Iğdır, Türkiye, 6 - 07 Kasım 2018, ss.250-254, (Tam Metin Bildiri)

ENDÜSTRİYEL VE GELENEKSEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN YOĞURTLARDAN SÜZME YOĞURT ÜRETİMİ SIRASINDA ELDE EDİLEN SERUMLARIN ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ

I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Van, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2018, ss.250-254, (Tam Metin Bildiri)

Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası

I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2018, ss.345, (Özet Bildiri)

Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri

Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2018, ss.14, (Özet Bildiri)

Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri

Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2018, ss.15, (Özet Bildiri)

Fermente Bir Süt İçeceği: Kefir

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.426, (Tam Metin Bildiri)

Kahramanmaraş Elbistan Bölgesinde Süt Ürünü: Çökelek

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.431, (Tam Metin Bildiri)

Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.270, (Tam Metin Bildiri)

Tarhana and Tarhana Soup that Traditionally Made in Kahramanmaraş-Elbistan

Th 2 International Sympozyum on Traditional Foods From Adriatik to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Kasım 2013, ss.492, (Tam Metin Bildiri)

Süt ve Ürünlerinde HACCP Uygulaması.

2. Gıda Güvenliği Kongresi., İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.73, (Tam Metin Bildiri)

Biogenic Amines in Cheese.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.203, (Özet Bildiri)

Exopolysaccharides in Milk and Dairy Products as A Functional Component.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.245, (Özet Bildiri)

Pamir Yaylalarından Van’a Göç: Piştak Peyniri ve Şirine.

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus., Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

From Pamir Plateaus to Van: Pishtak Cheese and Shirine.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248, (Tam Metin Bildiri)

Kahramanmaraş-Elbistan Bölgesinde Üretilen Kelle Peynirinin Bileşimi Teknik ve Hijyenik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma.

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu., Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.105-116, (Tam Metin Bildiri)

Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.328-337, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

33

Atıf (WoS)

6

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

14

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Sobiad)

10

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

4

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları