Desteklenen Projeler
20
-
2016 - Devam Ediyor Gaz Kromatografisi Ve Spektrofotometre Cihazlarının Etkinliğinin Artırılması
-
2000 - Devam Ediyor Dut Kurusunun Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi
-
2019 - 2020 KATI-FAZ MİKROEKSTRAKSİYON TEKNİĞİNİN GIDALARIN ANALİZİNDE KULLANIMI
-
2019 - 2020 Soğuk Pres ve Çözücü Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2018 - 2018 Soğuk Pres Yöntemi İle Çörek Otu Ve Keten Tohumu Yağlarının Eldesi
-
2017 - 2018 Stabilizasyon Yöntemlerinin Ruşeym Ve Ruşeym Yağının Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2017 - 2017 Soğuk Pres Yöntemi İle Yağ Eldesi
-
2016 - 2017 Mısırözü Ve Zeytin Yağlarında Hegzanal Tayini
-
2015 - 2017 Otlu peynir yapımında kullanılan bitkilerin salamura işlemine bağlı olarak uçucu bileşenleri ve antioksidant aktivitelerinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Baştürk A. (Yürütücü), Bakkalbaşı E., Cavidoğlu İ., Tunçtürk M.
-
2014 - 2015 Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Hegzanal Tayini
-
2014 - 2015 Askorbil Palmitat'ın Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi
-
2013 - 2014 Kimyasal İnteresterifikasyon ve Askorbil Palmitatin Yağların Peroksit, Anisidin ve Hegzanal Oluşumu Üzerine Etkisi
-
2009 - 2011 Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, Sıcaklık ve Sürenin Yağların Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri
-
2008 - 2010 İnteresterifikasyonun Pamuk ve Zeytin Yağının Tokoferol, Karoten, Yağ Asidi Bileşimi ve Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi
-
2006 - 2009 Farklı Ambalaj Materyalleri ve Depo Koşullarının Ceviz İçi Bileşimine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
ARTIK N. (Yürütücü), Cavidoğlu İ., BAKKALBAŞI E.
-
2005 - 2007 Türkiye'de Yetiştirilen Bazı Ceviz Çeşitlerinin Bileşimi ve Farklı Ambalaj Materyalleri ile Farklı Depo Koşullarının Ceviz İçi Bileşimine Etkisi
-
2003 - 2005 Van gölü havzasında farklı yörelerde yetiştirilen cevizlerin yağ içeriği, yağasidi bileşimi,tokoferol ve mineral madde içerikle.
-
2002 - 2004 interesterifiye katı ve sıvı yağlarının oksidatif stabilitesinin belirlenmesi
-
1999 - 2001 Yemeklik Yağ Sanayinde Ürün ve Kalite Geliştirme Üzerine Araştırmalar
-
1999 - 2001 Şeker Pancarı Lifi ve İnteresterifiye Yağların Düşük Yağlı Sosis-Salam Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması