Academic Titles
-
2017 - Continues Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - 2017 Associate Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2011 Assistant Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 - 2007 Assistant Professor
Van Yüzüncü Yil University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1989 - 1996 Research Assistant
Van Yüzüncü Yil University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Managerial Experience
-
2019 - Continues Head of Department
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Continues Board Member
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi
-
2018 - Continues Academic Board Member
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi
-
2017 - Continues Head of Department
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2021 Member of the Senate
Van Yüzüncü Yil University
-
2018 - 2021 University Executive Board Member
Van Yüzüncü Yil University
-
2018 - 2021 Dean
Van Yüzüncü Yil University
-
2019 - 2020 Ethics Committee Member
Van Yüzüncü Yil University
-
2017 - 2018 Board Member
Van Yüzüncü Yil University, Yöresel Gıdalar Uygulama Ve Araştırma Merkezi , Yönetim Kurulu Üyesi
-
2013 - 2018 BAP Scientific Commissioner
Van Yüzüncü Yil University, Bap Başkanlığı
-
2016 - 2017 Academic Board Member
Van Yüzüncü Yil University, Su Ürünleri Fakültesi
-
2011 - 2015 Vice Dean
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi
-
2011 - 2015 Academic Board Member
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi
-
2011 - 2015 Board Member
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi
-
2005 - 2014 Head of Department
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Advising Theses
-
Bazı Bitki (Yeşil Çay, Nane, Kekik, Uçkun) ve Üzüm Çekirdeği Ekstraktlarının Eklenmesinin Yoğurdun Çeşitli Özellikleri ve Oksidoredüksiyonu Üzerine Etkisi
Tunçtürk Y. (Consultant)
-
Farklı Starter Kültürlerle Üretilen Tereyağlarının Çeşitli Üretim Aşamalarında ve Depolama Süresince Aroma Profillerinin Belirlenmesi
N.BADAK(Student), Postgraduate, 2016 -
Farklı Dalga Boylarına Sahip Işık Altında Depolamanın Otlu Peynirlerde Lipit Oksidasyonuna Etkisi
R.GÖRENTAŞ(Student), Postgraduate, 2016 -
Beyaz Peynirde Yumuşama Kusurunun Farklı Üretim ve Olgunlaştırma Uygulamalarıyla Önlenmesi Üzerine Araştırmalar
M.KOYUNCU(Student), Doctorate, 2016 -
Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkitlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı özelliklerine etkileri
İ.ALTUN(Student), Doctorate, 2012 -
Farklı muhafaza şartlarında tereyağının bazı niteliklerinde meydana gelen değişiklikler
M.KOYUNCU(Student), Postgraduate, 2010 -
Eksopolisakkarit üreten suşların yoğurtların çeşitli özellikleri üzerine etkileri
H.İbrahim(Student), Postgraduate, 2009 -
Homojenizasyon ve ambalajlama işleminin Kaşar peynirinin bazı kimyasal, biyokimyasal, elektroforetik, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi
B.ÜRKEK(Student), Postgraduate, 2008 -
Baskıya alma sıcaklığı ve pH derecesinin beyaz peynirin bazı fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, elektroforetik ve duyusal özelliklerine etkisi
S.YARIMBATMAN(Student), Postgraduate, 2005 -
Peynir yapımında kullanılan sütün orijininin belirlenmesi ve farklı türlere ait sütlerden yapılan peynirlerin çeşitli özellikleri
F.TEMELLİ(Student), Postgraduate, 2005 -
Süt yağı yerine bitkisel yağ ikamesiyle elde edilen düşük doymuş yağ içeriğine sahip yoğurtların çeşitli özellikleri
A.ÇELİK(Student), Postgraduate, 2002 -
Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen ve tüketime sunulan golot peynirinin üretim tekniği ile bazı kimyasal, biyokimyasal,mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri
M.ÖZDEMİR(Student), Postgraduate, 2001