-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - 2017 Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2011 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 - 2007 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1989 - 1996 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2018 - Devam Ediyor Akademik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2018 - 2021 Senato Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
-
2018 - 2021 Dekan
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
-
2018 - 2021 Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
-
2019 - 2020 Etik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
-
2017 - 2020 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - 2018 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Yöresel Gıdalar Uygulama Ve Araştırma Merkezi , Yönetim Kurulu Üyesi
-
2013 - 2018 BAP Bilimsel Komisyon Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Bap Başkanlığı
-
2016 - 2017 Akademik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
-
2011 - 2015 Dekan Yardımcısı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2011 - 2015 Akademik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2011 - 2015 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2005 - 2014 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
Bazı Bitki (Yeşil Çay, Nane, Kekik, Uçkun) ve Üzüm Çekirdeği Ekstraktlarının Eklenmesinin Yoğurdun Çeşitli Özellikleri ve Oksidoredüksiyonu Üzerine Etkisi
Tunçtürk Y. (Danışman)
-
Farklı Dalga Boylarına Sahip Işık Altında Depolamanın Otlu Peynirlerde Lipit Oksidasyonuna Etkisi
R.GÖRENTAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Farklı Starter Kültürlerle Üretilen Tereyağlarının Çeşitli Üretim Aşamalarında ve Depolama Süresince Aroma Profillerinin Belirlenmesi
N.BADAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Beyaz Peynirde Yumuşama Kusurunun Farklı Üretim ve Olgunlaştırma Uygulamalarıyla Önlenmesi Üzerine Araştırmalar
M.KOYUNCU(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Peynir altı suyunda üretilen ekzopolisakkitlerin stabilizatör olarak kullanımının dondurmanın bazı özelliklerine etkileri
İ.ALTUN(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Farklı muhafaza şartlarında tereyağının bazı niteliklerinde meydana gelen değişiklikler
M.KOYUNCU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Eksopolisakkarit üreten suşların yoğurtların çeşitli özellikleri üzerine etkileri
H.İbrahim(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Homojenizasyon ve ambalajlama işleminin Kaşar peynirinin bazı kimyasal, biyokimyasal, elektroforetik, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi
B.ÜRKEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Baskıya alma sıcaklığı ve pH derecesinin beyaz peynirin bazı fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, elektroforetik ve duyusal özelliklerine etkisi
S.YARIMBATMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Peynir yapımında kullanılan sütün orijininin belirlenmesi ve farklı türlere ait sütlerden yapılan peynirlerin çeşitli özellikleri
F.TEMELLİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Süt yağı yerine bitkisel yağ ikamesiyle elde edilen düşük doymuş yağ içeriğine sahip yoğurtların çeşitli özellikleri
A.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen ve tüketime sunulan golot peynirinin üretim tekniği ile bazı kimyasal, biyokimyasal,mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri
M.ÖZDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001