Desteklenen Projeler
-
2019 - 2021 Türkiyede farklı bölgelerden toplanan propolislerin kimyasal karakterizasyonu ve ayçiçeği yağının oksidatif stabilitesi üzerine etkilerinin belirlenmesi
-
2019 - 2020 Aspir Yağı Esaslı Farklı Oleojellerin Elde Edilmesi ve Keklerin Kalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
-
2019 - 2020 Türkiyede Satışa Sunulan Bazı Yağlarda 3-MCPD ve Glisidil Esterleri ile Bazı Oksidasyon Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2020 Kızartma yağlarının oksidatif stabilitesi üzerine farklı doğal antioksidan maddelerin etkisi
-
2019 - 2019 Fırıncılık Ürünlerinde Yağ İkamesi Olarak Propolis Esaslı Oleojellerin Kullanılması
-
2018 - 2019 Derin yağda kızartma işlemleri sırasında oluşan 3MCPD 3mono kloropropan 12 diol Esterlerinin belirlenmesi
-
2018 - 2019 Van Çevresinde Yetişen Bazı Centaurea ve Onopordum Türü Tohumlarının Kimyasal Özelliklerinin ve Yağ asidi Bileşimlerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Farklı Lokasyonlardan Toplanan Pelemir (Cephalaria Syrica L) Bitkisi Tohumunun Yağ Komposizyonu ve Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2017 Otlu peynir yapımında kullanılan bitkilerin salamura işlemine bağlı olarak uçucu bileşenleri ve antioksidant aktivitelerinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Baştürk A. (Yürütücü), Bakkalbaşı E., Cavidoğlu İ., Tunçtürk M.