-
2021 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2018 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2014 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - 2014 Yrd. Doç. Dr.
Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - 2020 Bölüm Başkan Yardımcısı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - 2018 Enstitü Müdür Yardımcısı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2017 - 2018 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2014 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2012 - 2014 Senato Üyesi
Iğdır Üniversitesi, Rektörlük
-
2012 - 2014 Bölüm Başkanı
Iğdır Üniversitesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2014 Dekan Yardımcısı
Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2012 - 2014 Yönetim Kurulu Üyesi
Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2012 - 2014 Yönetim Kurulu Üyesi
Iğdır Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu
-
2012 - 2014 Enstitü Müdür Yardımcısı
Iğdır Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2011 - 2014 Akademik Kurul Üyesi
Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2008 - 2011 Kontrol Mühendisliği
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kontrol Mühendisliği
-
2001 - 2008 Konrtol Mühendisliği
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Konrtol Mühendisliği
-
1996 - 2001 Elektrik Teknikerliği
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Elektrik Teknikerliği
-
1993 - 1996 Proje Taahhüt
Best Teknik Elektrik Taahhüt Proje, Proje Taahhüt
-
1990 - 1991 Teknik Şef
Talya Oteli-ANTALYA, Teknik Şef
-
1988 - 1989 Elektrik Teknikerliği
Milta Tatil Köyü Club Aldiana, Elektrik Teknikerliği
-
Türkiye’de farklı bölgelerden toplanan propolislerin kimyasal karakterizasyonu ve ayçiçeği yağının oksidatif stabilitesi üzerine etkilerinin belirlenmesi
B.YAVAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Aspir Yağı Esaslı Farklı Oleojellerin Elde Edilmesi ve Keklerin Kalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Ş.BADEM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Kızartma Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Farklı Doğal Antioksidan Maddelerin Etkisi
M.Murat(Öğrenci), Doktora, 2020 -
TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULAN BAZI YAĞLARDA 3-MCPD VE GLİSİDİL ESTERLERİ İLE BAZI OKSİDASYON PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
A.Osman(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Van Çevresinde Yetişen Bazı Centaurea ve Onopordum Türü Tohumlarının Kimyasal Özelliklerinin ve Yağ Asidi Bileşimlerinin Belirlenmesi
S.PEKER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Farklı Lokasyonlardan Toplanan Pelemir (Cephalaria Syrica L.) Tohumunun Bazı Karakteristik Özellikleri ve Yağ Asidi Kompozisyonunun Belirlenmesi
C.KAVAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Iğdır Piyasasında Satılan Margarinlerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Farklı Depolama Koşullarının Etkisi
F.BOZKURT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Doğal Bitki Ekstraktlarının Kızartma Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi
Y.SARICA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Ayçiçek Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Farklı Bitkisel Ekstraktların Etkisi
B.TABAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015