Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

PROPOLİS: BİLEŞİMİ VE BİYOMEDİKAL AKTİVİTELERİ

SOCRATES 8th INTERNATIONAL HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES CONGRESS, Diyarbakır, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.189-206

TÜRKİYE PROPOLİSLERİNİN ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİ VE UÇUCU BİLEŞEN PROFİLLERİ

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.730-752

LAVANTA UÇUCU YAĞLARININ KİMYASAL BİLEŞİMİ VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ

5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE and RURAL DEVELOPMENT, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, ss.76-77

LİPOZOMLARIN YAPISI, ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIMI

5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE and RURAL DEVELOPMENT, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, ss.306-325

COMPARISON OF TEXTURAL AND SENSORY PROPERTIES OF CAKES PRODUCED BY BEESWAX OLEOGEL AND COMMERCIAL SHORTENING

ISPEC 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.., ss.123

The Total Phenolics, Volatile Compounds and Antioxidant Activities of Herbs Used in Van Herby Cheese Production

I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, cilt.1, sa.1, ss.812

EFFECT OF FRYING ON VISCOSITY OF HAZELNUT OIL

1.Uluslararası / 11.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, cilt.1, sa.39, ss.180

Oleojel ve Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı

YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.., ss.43

Propolis Esansiyel Yağı, Kimyasal Kompozisyonu ve Kullanım Alanları

YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.., ss.66

Comparison of Methods Used in Extraction of Bioactive Ingredients from Herbal Materials.

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.., ss.332

The Use of Oleogels as Fat Substitutes

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.., ss.350

Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, cilt.., ss.71

3-MCPD Formation in Refined Vegetable Oils

2. International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, ss.10

Pelemir (Cephalaria syriaca L.) Tohumlarının Yağ Hammaddesi Olarak Değerlendirilmesi

YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.., ss.28

Derin Kızartma İşleminde Yağlarda Meydana Gelen Değişimler

YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.., ss.79

Determination of antioxidative effects of some herbal extracts on oxidative stability of sunflower oil.

1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016), Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, cilt.1, sa.1, ss.2832

Effects of Microwave and Conventional Heating on Oxidative Stability of Corn Oils with Different Antioxidants

International Conference on Natural Science and Engineering, Kilis, Türkiye, 19 - 20 Mart 2016, ss.58

The Effect of Natural Herbal Extracts on Oxidative Stability of Frying Oils

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.., ss.634

Depolama Koşullarının Ayçiçeği ve Soya Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.182

DEPOLAMA KOŞULLARININ AYÇİÇEĞİ VE SOYA YAĞLARININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2014, ss.182

Ayranlı Köfte

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.960

Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.974

Türk Dünyası Nevruz Tatlısı: Semeni Helvası.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.873

Fatty Acid and Mineral Compositions of Walnuts from Different Areas of Lake Van (Eastern Anatolia, Turkey).

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.., ss.351

Effect of Strach Type on Pasting and Textural Properties of Model Pudding Systems

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.633

Textural and Sensory Properties of the Sun Dried Sulphur Treated Dried Appricot

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.350

Pasting, Textural and Sensory Characteritics of Köfter: Effect of Molasses and Water Concentration

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.471

Textural and Sensory Characteristics of the Kars Kashar Cheese Ripened et Different Periods

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ocak 2013, ss.94

Fonksiyonel gıdalar ve önemi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.., ss.553

Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, cilt.., ss.77

Iğdır yöresi geleneksel tatlısı: Omaç Helvası

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, cilt.., ss.211

Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, cilt.., ss.211

Effects of waste vegetable oils to the environment and the utilization of these wastes as biodiesel

1 st International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2012, ss.17-18

Formation trans fatty acids, taking foods and effects on human health

1 st International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2012, ss.108 Sürdürülebilir Kalkınma

Yağlarda interesterifikasyon uygulamaları ve avantajları

I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.., ss.81

Kızartma işleminde yağlarda meydana gelen değişimler ve sağlık üzerine etkileri

I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.., ss.79

Zeytinyağı ve sağlık üzerine etkileri

I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.., ss.80

Metrikler

Yayın

68

Atıf (WoS)

150

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

187

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

9

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları