SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Antioxidant Capacity, Fatty Acid Profile and Volatile Components of the Onopordum Anatolicum and Onopordum Heteracanthum Species Seeds Grown in Van, Turkey
Journal of the Institute of Science and Technology
, cilt.11, sa.4, ss.2810-2820, 2021 (Hakemli Dergi)


Gıda Sektöründe Kullanılan Nanoteknoloji Uygulamaları, Nanogıdaların Güvenliği ve Nanoemülsiyon Tekniği
International Journal of Food, Agriculture and Animal Sciences
, cilt.1, sa.1, ss.19-30, 2021 (Hakemli Dergi)


FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Gıda
, cilt.43, sa.2, ss.333-346, 2018 (Hakemli Dergi)
Soya Yağının Oksidasyonu Üzerine Farklı Faktörlerin Etkilerinin Yanıt Yüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
YYU J AGR SCI
, cilt.27, sa.2, ss.233-244, 2017 (Scopus)
Soya Yağının Oksidasyonu Üzerine Farklı Faktörlerin Etkilerinin YanıtYüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
YYÜ TAR BİL DERG
, cilt.27, sa.2, ss.233-244, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
TÜRKİYE PROPOLİSLERİNİN ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİ VE UÇUCU BİLEŞEN PROFİLLERİ
IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.730-752, (Tam Metin Bildiri)
CHEMICAL COMPOSITION AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF ESSENTIAL OILS OF LAVENDER
ISPEC 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE and RURAL DEVELOPMENT, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, ss.76, (Özet Bildiri)
LIPOSOMES STRUCTURE, CHARACTERISTIC AND USE IN FOOD
ISPEC 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE and RURAL DEVELOPMENT, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, ss.304-325, (Tam Metin Bildiri)
The Total Phenolics, Volatile Compounds and Antioxidant Activities of Herbs Used in Van Herby Cheese Production
I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, cilt.1, sa.1, ss.812, (Tam Metin Bildiri)
EFFECT OF FRYING ON VISCOSITY OF HAZELNUT OIL
1.Uluslararası / 11.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, cilt.1, sa.39, ss.180, (Tam Metin Bildiri)
Propolis Esansiyel Yağı, Kimyasal Kompozisyonu ve Kullanım Alanları
YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.., ss.66, (Tam Metin Bildiri)
Oleojel ve Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı
YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.., ss.43, (Tam Metin Bildiri)
Comparison of Methods Used in Extraction of Bioactive Ingredients from Herbal Materials.
International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.., ss.332, (Özet Bildiri)
The Use of Oleogels as Fat Substitutes
International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.., ss.350, (Özet Bildiri)
Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, cilt.., ss.71, (Özet Bildiri)
3-MCPD Formation in Refined Vegetable Oils
2. International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, ss.10, (Özet Bildiri)
Pelemir (Cephalaria syriaca L.) Tohumlarının Yağ Hammaddesi Olarak Değerlendirilmesi
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.., ss.28, (Tam Metin Bildiri)
Derin Kızartma İşleminde Yağlarda Meydana Gelen Değişimler
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.., ss.79, (Tam Metin Bildiri)
The Effect of Natural Herbal Extracts on Oxidative Stability of Frying Oils
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.., ss.634, (Tam Metin Bildiri)
Mikrodalga Isıtma Sırasında Ayçiçeği, Fındık, Soya ve Sızma Zeytin Yağlarında Hegzanal Oluşumu
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.., ss.140, (Tam Metin Bildiri)
Bazı Bitki Ekstraktlarının Mısır Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.., ss.57, (Tam Metin Bildiri)
BAZI BİTKİ EKSTRAKTLARININ MISIR YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.57, (Özet Bildiri)
Türk Dünyası Nevruz Tatlısı: Semeni Helvası.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.873, (Tam Metin Bildiri)
Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.974, (Tam Metin Bildiri)
Ayranlı Köfte
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.960, (Tam Metin Bildiri)
Effect of Strach Type on Pasting and Textural Properties of Model Pudding Systems
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.633, (Tam Metin Bildiri)
Textural and Sensory Properties of the Sun Dried Sulphur Treated Dried Appricot
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.350, (Tam Metin Bildiri)
Pasting, Textural and Sensory Characteritics of Köfter: Effect of Molasses and Water Concentration
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.471, (Tam Metin Bildiri)
Fatty Acid and Mineral Compositions of Walnuts from Different Areas of Lake Van (Eastern Anatolia, Turkey).
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.., ss.351, (Tam Metin Bildiri)
Textural and Sensory Characteristics of the Kars Kashar Cheese Ripened et Different Periods
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ocak 2013, ss.94, (Tam Metin Bildiri)
Effects of waste vegetable oils to the environment and the utilization of these wastes as biodiesel
1 st International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2012, ss.17-18, (Özet Bildiri)
Formation trans fatty acids, taking foods and effects on human health
1 st International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2012, ss.108, (Tam Metin Bildiri)
