Desteklenen Projeler
9
-
2019 - 2021 Türkiyede farklı bölgelerden toplanan propolislerin kimyasal karakterizasyonu ve ayçiçeği yağının oksidatif stabilitesi üzerine etkilerinin belirlenmesi
-
2019 - 2020 Aspir Yağı Esaslı Farklı Oleojellerin Elde Edilmesi ve Keklerin Kalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
-
2019 - 2020 Türkiyede Satışa Sunulan Bazı Yağlarda 3-MCPD ve Glisidil Esterleri ile Bazı Oksidasyon Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2020 Kızartma yağlarının oksidatif stabilitesi üzerine farklı doğal antioksidan maddelerin etkisi
-
2019 - 2019 Fırıncılık Ürünlerinde Yağ İkamesi Olarak Propolis Esaslı Oleojellerin Kullanılması
-
2018 - 2019 Derin yağda kızartma işlemleri sırasında oluşan 3MCPD 3mono kloropropan 12 diol Esterlerinin belirlenmesi
-
2018 - 2019 Van Çevresinde Yetişen Bazı Centaurea ve Onopordum Türü Tohumlarının Kimyasal Özelliklerinin ve Yağ asidi Bileşimlerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Farklı Lokasyonlardan Toplanan Pelemir (Cephalaria Syrica L) Bitkisi Tohumunun Yağ Komposizyonu ve Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2017 Otlu peynir yapımında kullanılan bitkilerin salamura işlemine bağlı olarak uçucu bileşenleri ve antioksidant aktivitelerinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Baştürk A. (Yürütücü), Bakkalbaşı E., Cavidoğlu İ., Tunçtürk M.