Akademik Unvanlar
-
2023 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2018 - 2023 Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2003 - 2011 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2001 - 2003 Araştırma Görevlisi
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü
Yönetilen Tezler
-
Farklı plastikleştiricilerle elde edilen protein bazlı yenilebilir filmlerin bazı mekanik ve fiziksel özelliklerinin karşılaştırılması
Boran G. (Danışman)
-
Jelatin ve Kitosan Bazlı Yenilebilir Aktif Kaplamanın İnci Kefali Kalitesine Etkisinin Araştırılması
D.ÖZAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Tavuk Derisinden Jelatin Ekstraksiyonunda Proses Koşullarının Kinetik ve Termodinamik Parametrelere Etkisi
Ü.CANSU(Öğrenci), Doktora, 2018 -
İnci Kefalinden Surimi Üretimi ve Elde Edilen Suriminin Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi
G.OKUTAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Tavuk Derisi Jelatininin Bazı Kalite ve Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi
B.FATIH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Tavuk derisinden jelatin eldesinin yanıt yüzey yöntemi ile optimizasyonu
K.YILDIZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Jelatin bazlı yenilebilir kaplamaların gökkuşağı alabalığı filetolarında kalite üzerine etkisi
G.PAÇACI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Şırnak ili genelinde et tüketim alışkanlıkları
E.DENLİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Tavuk kemiğinden osein ve jelatin eldesinin optimizasyonu
Ü.CANSU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014