-
2021 - Present Associate Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2018 - 2021 Assistant Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2014 - 2018 Assistant Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - 2014 Assistant Professor
Igdir University, Faculty Of Engıneerıng, Gıda Mühendisliği
-
2019 - 2020 Deputy Head of Department
Van Yüzüncü Yil University, Gıda Mühendisliği
-
2017 - 2018 Assistant Director of the Institute
Van Yüzüncü Yil University, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2017 - 2018 Board Member
Van Yüzüncü Yil University, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2014 - 2016 Deputy Head of Department
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2012 - 2014 Member of the Senate
Igdir University, Rektörlük
-
2012 - 2014 Head of Department
Igdir University, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2014 Vice Dean
Igdir University, Mühendislik Fakültesi
-
2012 - 2014 Board Member
Igdir University, Mühendislik Fakültesi
-
2012 - 2014 Board Member
Igdir University, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu
-
2012 - 2014 Assistant Director of the Institute
Igdir University, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2011 - 2014 Academic Board Member
Igdir University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2008 - 2011 Kontrol Mühendisliği
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kontrol Mühendisliği
-
2001 - 2008 Konrtol Mühendisliği
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Konrtol Mühendisliği
-
1996 - 2001 Elektrik Teknikerliği
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Elektrik Teknikerliği
-
1993 - 1996 Proje Taahhüt
Best Teknik Elektrik Taahhüt Proje, Proje Taahhüt
-
1990 - 1991 Teknik Şef
Talya Oteli-ANTALYA, Teknik Şef
-
1988 - 1989 Elektrik Teknikerliği
Milta Tatil Köyü Club Aldiana, Elektrik Teknikerliği
-
Türkiye’de farklı bölgelerden toplanan propolislerin kimyasal karakterizasyonu ve ayçiçeği yağının oksidatif stabilitesi üzerine etkilerinin belirlenmesi
B.YAVAŞ(Student), Postgraduate, 2021 -
Aspir Yağı Esaslı Farklı Oleojellerin Elde Edilmesi ve Keklerin Kalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Ş.BADEM(Student), Postgraduate, 2020 -
Kızartma Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Farklı Doğal Antioksidan Maddelerin Etkisi
M.Murat(Student), Doctorate, 2020 -
TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULAN BAZI YAĞLARDA 3-MCPD VE GLİSİDİL ESTERLERİ İLE BAZI OKSİDASYON PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
A.Osman(Student), Postgraduate, 2020 -
Farklı Lokasyonlardan Toplanan Pelemir (Cephalaria Syrica L.) Tohumunun Bazı Karakteristik Özellikleri ve Yağ Asidi Kompozisyonunun Belirlenmesi
C.KAVAK(Student), Postgraduate, 2018 -
Van Çevresinde Yetişen Bazı Centaurea ve Onopordum Türü Tohumlarının Kimyasal Özelliklerinin ve Yağ Asidi Bileşimlerinin Belirlenmesi
S.PEKER(Student), Postgraduate, 2018 -
Iğdır Piyasasında Satılan Margarinlerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Farklı Depolama Koşullarının Etkisi
F.BOZKURT(Student), Postgraduate, 2016 -
Ayçiçek Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Farklı Bitkisel Ekstraktların Etkisi
B.TABAR(Student), Postgraduate, 2015 -
Doğal Bitki Ekstraktlarının Kızartma Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi
Y.SARICA(Student), Postgraduate, 2015