Academic Titles
-
2019 - Continues Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2014 - 2019 Associate Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2003 - 2014 Assistant Professor
Van Yüzüncü Yil University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2003 Research Assistant
Van Yüzüncü Yil University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Managerial Experience
-
2017 - Continues Board Member
Van Yüzüncü Yil University, Yöresel Gıdalar Araştırma Ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü
-
2019 - 2023 Dean
Van Yüzüncü Yil University
-
2019 - 2023 University Executive Board Member
Van Yüzüncü Yil University, Rektörlük
-
2019 - 2023 Member of the Senate
Van Yüzüncü Yil University, Rektörlük
-
2019 - 2023 Dean
Van Yüzüncü Yil University
-
2019 - 2021 Head of Department
Van Yüzüncü Yil University, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü
-
2017 - 2021 Deputy Director of the Center
Van Yüzüncü Yil University, Rektörlük
-
2019 - 2020 Head of Department
Van Yüzüncü Yil University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2019 Board Member
Van Yüzüncü Yil University, Diş Hekimliği Fakültesi
-
2018 - 2018 Head of Department
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi
-
2018 - 2018 Head of Department
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Tekstil Mühendisliği Tekstil Teknolojisi Anabilim Dalı Başkanı
-
2018 - 2018 Head of Department
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Tekstil Mühendisliği
Non Academic Experience
-
2021 - 2023 İl tanıtım ve geliştirme kurulunda yedek üye
Other Public Institution, Valilik, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
-
2016 - 2016
Other Public Institution, Van Valiliği
-
2015 - 2016
Other Public Institution, Van Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı
Courses
Advising Theses
-
Geleneksel Yoğurt Starter Kültürlerinin Elektroeğirme Yöntemiyle Nanoenkapsülasyonu ve Yoğurt Üretimi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
-
YOĞURT ÜRETİMİNDE PEYNİRALTI SUYU TOZU İÇEREN ZEİN NANOLİFİNİN YOĞURDUN KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
-
Van Piyasasında Satılan Süt ve Ürünlerinde Flor Miktarının Belirlenmesi
Ocak E. (Advisor)
-
Askorbik Asit ve Potasyum Sorbat ile Yenilebilir Kaplamanın Kaymağın Raf Ömrü Üzerine Etkisinin Araştırılması
A.Baykuş(Student), Postgraduate, 2018 -
Cevizli, Antep Fıstıklı ve Karamelli Kaymak Üretimi
E.Bağlayıcı(Student), Postgraduate, 2018 -
Türkiye ve Avrupa Birliği Çerçevesinde Süt ve Süt Ürünlerine Yönelik Mevzuatların Değerlendirilmesi
D.Yılmaz(Student), Postgraduate, 2018 -
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİYLE ELDE EDİLEN YOĞURT TOZUNUN DEPOLANMASI VE REKONSTİTÜE AYRAN ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Ö.SOYSONA(Student), Postgraduate, 2017 -
Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilen fermente Süt İçeceği Üretimi
Ş.Nur(Student), Postgraduate, 2016 -
Determination of Prevalence and Incidence of Salmonella spp. and Shigella spp. in Some Foods in Iraq/Suleymaniyah/Qaladze
Ocak E. (Co-Advisor)
R.Khdir(Student), Postgraduate, 2016 -
Otlu Peynire Katılan Bazı Otların Peynirin Antimikrobiyal Özellikleri, Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Bileşikleri Üzerine Etkisi
Ş.Köse(Student), Doctorate, 2015 -
Farklı Ambalaj Materyallerinin Tulum Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
N.Bayar(Student), Postgraduate, 2010 -
Depolama Periyodu Boyunca Sade, Süzme ve Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler
Ş.Köse(Student), Postgraduate, 2010