Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2014 - 2019 Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2003 - 2014 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2003 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2017 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Yöresel Gıdalar Araştırma Ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü
-
2019 - 2023 Dekan
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
-
2019 - 2023 Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Rektörlük
-
2019 - 2023 Senato Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Rektörlük
-
2019 - 2023 Dekan
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
-
2019 - 2021 Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü
-
2017 - 2021 Merkez Müdür Yardımcısı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Rektörlük
-
2019 - 2020 Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2019 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi
-
2018 - 2018 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2018 - 2018 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Tekstil Mühendisliği Tekstil Teknolojisi Anabilim Dalı Başkanı
-
2018 - 2018 Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Tekstil Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
-
2021 - 2023 İl tanıtım ve geliştirme kurulunda yedek üye
Diğer Kamu Kurumu, Valilik, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
-
2016 - 2016
Diğer Kamu Kurumu, Van Valiliği
-
2015 - 2016
Diğer Kamu Kurumu, Van Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
Geleneksel Yoğurt Starter Kültürlerinin Elektroeğirme Yöntemiyle Nanoenkapsülasyonu ve Yoğurt Üretimi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
-
YOĞURT ÜRETİMİNDE PEYNİRALTI SUYU TOZU İÇEREN ZEİN NANOLİFİNİN YOĞURDUN KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
-
Van Piyasasında Satılan Süt ve Ürünlerinde Flor Miktarının Belirlenmesi
Ocak E. (Danışman)
-
Askorbik Asit ve Potasyum Sorbat ile Yenilebilir Kaplamanın Kaymağın Raf Ömrü Üzerine Etkisinin Araştırılması
A.Baykuş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Cevizli, Antep Fıstıklı ve Karamelli Kaymak Üretimi
E.Bağlayıcı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Türkiye ve Avrupa Birliği Çerçevesinde Süt ve Süt Ürünlerine Yönelik Mevzuatların Değerlendirilmesi
D.Yılmaz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİYLE ELDE EDİLEN YOĞURT TOZUNUN DEPOLANMASI VE REKONSTİTÜE AYRAN ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Ö.SOYSONA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilen fermente Süt İçeceği Üretimi
Ş.Nur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Determination of Prevalence and Incidence of Salmonella spp. and Shigella spp. in Some Foods in Iraq/Suleymaniyah/Qaladze
Ocak E. (Eş Danışman)
R.Khdir(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Otlu Peynire Katılan Bazı Otların Peynirin Antimikrobiyal Özellikleri, Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Bileşikleri Üzerine Etkisi
Ş.Köse(Öğrenci), Doktora, 2015 -
Farklı Ambalaj Materyallerinin Tulum Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
N.Bayar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Depolama Periyodu Boyunca Sade, Süzme ve Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler
Ş.Köse(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010