Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Süt Protein Alerjisi

Hasad Gıda Dergisi , cilt.292, ss.40-43, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Van Gölü Sevgisi: Sosyal Medya Aracılığıyla Sevgi Gösterisi Yapmak

Van Gölü Sempozyumu, Van, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2021, ss.52, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

CHEMICAL COMPOSITION AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF ESSENTIAL OILS OF LAVENDER

ISPEC 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE and RURAL DEVELOPMENT, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, ss.76, (Özet Bildiri)

LIPOSOMES STRUCTURE, CHARACTERISTIC AND USE IN FOOD

ISPEC 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE and RURAL DEVELOPMENT, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, ss.304-325, (Tam Metin Bildiri)

FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİYLE ELDE EDİLEN YOĞURT TOZUNUN DEPOLANMASI VE REKONSTİTÜE AYRAN ÜRETİMİNDE KULLANIMI

ISPEC 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE and RURAL DEVELOPMENT, 13 - 15 Kasım 2020, ss.78-79, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Use of Casein in Various Fields

I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, ss.815, (Özet Bildiri)

Some Quality Criteria of Van Herby Cheeses Produced from Different Variety of Milk and Maturated with Different Methods

3rd International and 26 th National Iranian Food Science and Technology Conferences, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1398, (Tam Metin Bildiri)

Süt Proteinlerinin Yağ İkame Maddesi Olarak Süt Ürünlerinde Kullanımı.

2. Ulusal Sütçülük kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.160, (Tam Metin Bildiri)

UHT Sütlerde Sıcaklık İndikatörleri.

2. Ulusal Sütçülük kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.161, (Tam Metin Bildiri)

The Effect of Different Doses of Whey on Some Fungi in Vitro Conditions

International Erciyes Agriculture, Animal & Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.169, (Özet Bildiri)

Lactose, Lactose derivates and usage areas

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.346, (Özet Bildiri)

Antifreeze Proteins

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.288, (Tam Metin Bildiri)

The FFA contents of Tulum cheese using different package materials

10th Cheese Symposium, Paris, Fransa, 4 - 06 Nisan 2018, ss.100, (Özet Bildiri)

Effect of commercial adjunct cultures on microbiological, lipolysis and FFA in Herby cheese

6th International Conference on Engineering, Technology, Management and Science 2017, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 27 - 28 Kasım 2017, ss.22, (Tam Metin Bildiri)

Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş fermente Süt İçeceği Üretimi

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.461, (Özet Bildiri)

THE CONTROL OF SCLEROTINIA SCLEROTIORUM AND SCLEROTINIA MINOR ON MELON PLANTS WITH WHEY AND ARBUSCULAR MYCORRHIZAL FUNGUS

IV. INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGRESS OF EURASIA (IMCOFE), Roma, İtalya, 23 - 25 Ağustos 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

Kıl Keçisi Sütünün Kimyasal Bileşimi ile Kıl Keçisi Kılının Morfolojik ve Fiziksel Özelliklerinin Araştırılması

VI. Ulusal Veteriner Zootekni Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2016, ss.9-10, (Özet Bildiri)

Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Different Cultures

The 3rd International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, ss.801, (Tam Metin Bildiri)

Traditional herby cheese and use of whey occurred from it on the plant growth

The 3rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.254, (Özet Bildiri)

Effect of commercial adjunct cultures on different properties of Herby cheese.

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.223, (Özet Bildiri)

Süt ve Ürünlerinde Püskürtmeli Kurutma Teknolojisi.

Gıda III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.129-130, (Özet Bildiri)

Gıda ve Tarımsal Ürünlerde Mikotoksinler ve Diğer Fungal Sorunlar.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.23, (Özet Bildiri)

Van Yöresi Süt ve Süt Ürünlerinde Florozis.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.168, (Özet Bildiri)

Sütün doğal bir hormonu; Melatonin

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.139, (Tam Metin Bildiri)

Effects of Arbuscular Mycorrhizal Fungi (AMF) and whey on Rhizoctonia disease caused by Rhizoctonia solani in potato

International Congress on Mycorrhizae: Mycorrhizal Symbiosis a Key Factor for Improving Plant Productivity and Ecosystem Restoration, Marakeş, Fas, 15 - 17 Ekim 2014, ss.165, (Özet Bildiri)

Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Different Cultures

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus;, Sarayova, Bosna-Hersek, 1 Ekim - 04 Kasım 2014, ss.227, (Özet Bildiri)

Geleneksel Gıdalara Toplumun Bakış Açısı

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.563, (Özet Bildiri)

Peyniraltı Suyunun Toprak Kökenli Bazı Funguslara İn-Vitro Şartlarda Etkisi.

Türkiye V. Bitki Koruma Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Şubat 2014, ss.296, (Özet Bildiri)

Peyniraltı suyu bileşenlerinin fonksiyonel özellikleri.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.99, (Özet Bildiri)

Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.100, (Özet Bildiri)

Kargı Tulum peynirinin olgunlaşma süresince mineral madde ve ağır metal içeriğinin belirlenmesi

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.215, (Tam Metin Bildiri)

Volatile Compounds of Van Herby Cheese Produced with Raw and Pasteurized Milks from Different Species

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus; Macedonia, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.26, (Tam Metin Bildiri)

Some Chemical and Mineral Contents of Surk Cheese Collected from Hatay

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.110, (Özet Bildiri)

Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Raw and Pasteurized Milks from different Species

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.26, (Özet Bildiri)

Toprak Verimliliği ve Bitki Gelişiminde Peyniraltı Suyu ve Arbusküler Mikorhizal Fungus (AMF)’un Önemi

Uluslararası Katılımlı 1. Ali Numan KIRAÇ Tarım Kongresi Ve Fuarı,, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, ss.47, (Özet Bildiri)

Süt ve süt ürünlerinde florozis

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.46, (Tam Metin Bildiri)

Süt ve süt ürünlerinde aflatoksinler

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.62, (Tam Metin Bildiri)

Organik ve Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Gıdalarda Sekonder Metabolitler

International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problem, Famagusta, Kıbrıs (Kktc), 3 Temmuz - 07 Ekim 2010, ss.156, (Tam Metin Bildiri)

Van Piyasasında Satılan Otlu Peynirlerin Mineral Madde İçeriği

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.328, (Özet Bildiri)

Aynı Coğrafyanın Kardeş Mutfakları: Van’da Ermeni ve Türk Mutfakları.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.765-767, (Tam Metin Bildiri)

Hamsiköy Sütlacı.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.883-884, (Tam Metin Bildiri)

Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.327, (Özet Bildiri)

Determination of Some Quality Properties of Akçakatık Cheese.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.313-314, (Özet Bildiri)

Ramazan Bayramı Tatlısı: Kömbe.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.881-882, (Tam Metin Bildiri)

Harmonious Partnership in the Organic Farming: Whey and Arbuscular Mycorhizal Fungus (AMF).

International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problems, Magosa, Kıbrıs (Kktc), 3 - 07 Ocak 2010, ss.77, (Özet Bildiri)

Çevresel Gıda Kirleticisi: Dioksin.

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.533-535, (Tam Metin Bildiri)

Keş Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.130, (Özet Bildiri)

Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.143-146, (Özet Bildiri)

Van Piyasasında Satılan Otlu Peynirlerin Bazı Kimyasal Özellikleri ve Enerji Değerleri.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.719-723, (Tam Metin Bildiri)

Farklı Ambalaj Materyallerinin Tulum Peynirinin Çeşitli Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi.

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.14-15, (Özet Bildiri)

Van ve Çevresinde Halkın Gıda Olarak Kullandığı Bitkiler,

10. Türkiye Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü,, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.68-69, (Tam Metin Bildiri)

Van İli Geleneksel Gıdaların Envanterinin Çıkarılması ve Bunların Gıda Sanayimize Yeni Ürünler Olarak Kazandırılması,

10. Türkiye Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.48, (Özet Bildiri)

Konya Yöresine Ait Sütlerin Bazı Kalite Özellikleri

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.695, (Özet Bildiri)

Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.791-794, (Tam Metin Bildiri)

Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum ribes L.)

II. International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.198, (Tam Metin Bildiri)

The Effect of Homogenization and Pasteurization on White Cheese and Whey Composition

II. International Food and Nutrition Congress, (TÜBİTAK MAM), İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.168, (Tam Metin Bildiri)

Kurutulmuş ve Koyulaştırılmış Yoğurtlar

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.122-127, (Tam Metin Bildiri)

Van İli ve İlçelerinde Üretilen İnek Sütlerinin Ağır Metal Kirlilik Düzeyi ve Bazı Mineral Madde İçerikleri.

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.167-171, (Özet Bildiri)

Van ve Yöresinde Üretilen Kış Yoğurtlarının Duyusal, Mikrobiyolojik, Fiziksel ve Kimyasal Nitelikleri Üzerine Bir Araştırma.

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.244-257, (Tam Metin Bildiri)

Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.328-337, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Van Mutfak Kültürü

Matbus Basımevi, Ankara, 2016

. Fortification of Milk with Mineral Elements

Handbook of Food Fortification and Health, Preedey V.R., Srirajaskanthan R., Patel V.B. , Editör, Springer, London/Berlin , London, ss.213-224, 2013
Metrikler

Yayın

137

Atıf (WoS)

166

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

283

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

71

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

28

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

16

Proje

34

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları